lasthyren

Hectopat
Herkese merhaba, sorum başlıktaki gibi NieR:Automata animesinin 3. sezon animesi gelecek mi acaba bilgisi olan var mı bu konuda? Az önce MyAnimeList'e baktım herhangi bir yeni gelecek duyurulan NieR anime sezonu yoktu. Sizin bilginiz var mı yakın zamanda 3. devam sezonu gelir mi yoksa anime 2. sezon ile final mi yaptı? Bilgilendirirseniz buradan çok sevinirim. Hem başkaları da öğrenmiş olur.

Merhaba, çoğu kaynak NieR: Automata ver1.1a animesinin yeni sezonunun olmayacağını söylüyor. Seri 24. bölümle birlikte tamamlanmış.

Merhaba, çoğu kaynak NieR: Automata ver1.1a animesinin yeni sezonunun olmayacağını söylüyor. Seri 24. bölümle birlikte tamamlanmış.

Keskin bilgi mi acaba? Kaynak var ise gönderir misin lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunın bittiği yerde bitiyor yani yeni sezon gelmeyecek. Sonunda gördüğün o gözlüklü kız Accord Drakengard serisinde gözüküyor gizemli bir varlık. Yıllardır yeni oyun bekliyorum umarım yakın zamanda gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Hocam oyundan niye spoiler veriyorsun? Bari spoiler belirtseydin ben daha ne oyunu, ne de animeyi bitirmemiştim lanet olsun...

Hocam oyundan niye spoiler veriyorsun? Bari spoiler belirtseydin ben daha ne oyunu, ne de animeyi bitirmemiştim lanet olsun...
Spoiler? Saçmalamışsın. O öldü bu böyle oldu felan demedim. Sonunda yani after credist'te gözüken ve sadece animede gözüken karakteri söyledim. Ayrıca direk "3. sezon yokmu?" diye sormuşsunuz yani animeyi bitirmişsiniz gibi algılanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…