Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 30 Nisan 2021 #11 KeyN_N dedi: Replicant yeni sayılmaz aslında. İlk oyunun remaster remake arası yeniden yapılmış hali. Genişletmek için tıkla... O yüzden dedim Enis'in videosunu izlesin diye.
KeyN_N dedi: Replicant yeni sayılmaz aslında. İlk oyunun remaster remake arası yeniden yapılmış hali. Genişletmek için tıkla... O yüzden dedim Enis'in videosunu izlesin diye.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #12 Nerede gömülüyor aksine övülüyor. Hack N Slash'i yavan hikaye kısmıyla toparlıyor lore'u kaliteli. Son düzenleme: 30 Nisan 2021
Night Fury Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer izmir 30 Nisan 2021 #13 Oyuna kim gömüyormuş ki Dost Kayaoğlu hariç? Biraz puanları düşük gerçi, daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum.
Oyuna kim gömüyormuş ki Dost Kayaoğlu hariç? Biraz puanları düşük gerçi, daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 1 Mayıs 2021 #14 Hellblazer Aku dedi: Nerede gömülüyor aksine övülüyor. Hack N Slash'i yavan hikaye kısmıyla toparlıyor lore'u kaliteli. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim hocam? Puanlar havalarda uçuyor ama bizim ülkemizin basın mecralarına gelince orada işler sarpa sarıyor.
Hellblazer Aku dedi: Nerede gömülüyor aksine övülüyor. Hack N Slash'i yavan hikaye kısmıyla toparlıyor lore'u kaliteli. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim hocam? Puanlar havalarda uçuyor ama bizim ülkemizin basın mecralarına gelince orada işler sarpa sarıyor.