SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 773 Çözümler 7 30 Nisan 2023 #1 NieR: Automata™ Game of the Yorha Edition satın aldım. Türkçe yama bulamıyorum. Türkçe yama var mı?
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #2 SytxPng dedi: NieR: Automata™ Game of the Yorha Edition satın aldım. Türkçe yama bulamıyorum. Türkçe yama var mı? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir yama var: NieR Automata-Game of the YoRHa Edition Translate Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Virustotal Kurulum Şifresi Niertr_Sage Kurulum Setup ı "NieR - Automata" Klasörü İçine Atın ve Kurun. İyi oyunlar. Yama Makine çeviri kullanılarak ha mobile.donanimhaber.com
SytxPng dedi: NieR: Automata™ Game of the Yorha Edition satın aldım. Türkçe yama bulamıyorum. Türkçe yama var mı? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir yama var: NieR Automata-Game of the YoRHa Edition Translate Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Virustotal Kurulum Şifresi Niertr_Sage Kurulum Setup ı "NieR - Automata" Klasörü İçine Atın ve Kurun. İyi oyunlar. Yama Makine çeviri kullanılarak ha mobile.donanimhaber.com
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 30 Nisan 2023 #3 Merhaba, Oyun port olduğu için en ufak şeyden etkileniyor, yama veya mod kurmanı tavsiye etmiyorum.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.159 Çözümler 14 Yer USA Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M G SKILL RIPJAWVS 16x2 3600MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN DeepCool CC560 Kioxia Exercia 500GB M.2 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Freelance 30 Nisan 2023 #4 NieR Automata Türkçe Yama ve Kurulumu makine çeviri var. U crew in de var ancak paralı.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 773 Çözümler 7 30 Nisan 2023 #5 xearhtain dedi: Merhaba, Oyun port olduğu için en ufak şeyden etkileniyor, yama veya mod kurmanı tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ingilizce oynayamam ki.
xearhtain dedi: Merhaba, Oyun port olduğu için en ufak şeyden etkileniyor, yama veya mod kurmanı tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ingilizce oynayamam ki.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 30 Nisan 2023 #6 Yama var ama yama çok kötü.
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 900 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #7 Bu makine yaması bayağı kötü ama ücretli olan yama vardı sanırım o daha oynanabilir durumda
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 773 Çözümler 7 30 Nisan 2023 #8 Takemura dedi: Bu makine yaması bayağı kötü ama ücretli olan yama vardı sanırım o daha oynanabilir durumda. Genişletmek için tıkla... hellomister dedi: Yama var ama yama çok kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam İngilizce oynayamam. Bununla hiç olmaz mı? Serquis dedi: NieR Automata Türkçe Yama ve Kurulumu makine çeviri var. U crew in de var ancak paralı. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir hata verdi.
Takemura dedi: Bu makine yaması bayağı kötü ama ücretli olan yama vardı sanırım o daha oynanabilir durumda. Genişletmek için tıkla... hellomister dedi: Yama var ama yama çok kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam İngilizce oynayamam. Bununla hiç olmaz mı? Serquis dedi: NieR Automata Türkçe Yama ve Kurulumu makine çeviri var. U crew in de var ancak paralı. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir hata verdi.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 30 Nisan 2023 #9 SytxPng dedi: Hocam İngilizce oynayamam. Bununla hiç olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olur ama yani Google çeviriden yapılmış gibi.
SytxPng dedi: Hocam İngilizce oynayamam. Bununla hiç olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olur ama yani Google çeviriden yapılmış gibi.