xAnstrox Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Cidden 3 saattir Türkçe yama arıyorum. Lüfen birisi verebilir mi? Bir tane var o da paralı sanırım. Ücretsiz yaması yok mu bu oyunun?
Cidden 3 saattir Türkçe yama arıyorum. Lüfen birisi verebilir mi? Bir tane var o da paralı sanırım. Ücretsiz yaması yok mu bu oyunun?
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2023 #2 @Tim hocamda vardır kesin
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #3 Parayla satılan yama var sadece NieR:Automata Game of the YoRHa Edition %100 Türkçe Yama V1.0
vanGogh Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 298 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #4 xAnstrox dedi: Cidden 3 saattir Türkçe yama arıyorum. Lüfen birisi verebilir mi? Bir tane var o da paralı sanırım. Ücretsiz yaması yok mu bu oyunun? Eki Görüntüle 1682789 Genişletmek için tıkla... Hocam bende anlamadım bu oyunun yamasını çok güzel koruyorlar. Bir site vardı 25₺ gibi bir fiyata satıyordu eskiden. İlk oynadığımda oyunu korsan indirmiştim ama yamayı satın almıştım .
xAnstrox dedi: Cidden 3 saattir Türkçe yama arıyorum. Lüfen birisi verebilir mi? Bir tane var o da paralı sanırım. Ücretsiz yaması yok mu bu oyunun? Eki Görüntüle 1682789 Genişletmek için tıkla... Hocam bende anlamadım bu oyunun yamasını çok güzel koruyorlar. Bir site vardı 25₺ gibi bir fiyata satıyordu eskiden. İlk oynadığımda oyunu korsan indirmiştim ama yamayı satın almıştım .
xAnstrox Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #5 Bloodlinee dedi: Parayla satılan yama var sadece Pc Türkçe Yamaları Genişletmek için tıkla... İşte bedava lazım bana 133 TL oyuna verdik zaten para kalmadı. Barisdkmn dedi: @Tim hocamda vardır kesin Genişletmek için tıkla... Varsa güzel olur.
Bloodlinee dedi: Parayla satılan yama var sadece Pc Türkçe Yamaları Genişletmek için tıkla... İşte bedava lazım bana 133 TL oyuna verdik zaten para kalmadı. Barisdkmn dedi: @Tim hocamda vardır kesin Genişletmek için tıkla... Varsa güzel olur.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #6 xAnstrox dedi: İşte bedava lazım bana 133 TL oyuna verdik zaten para kalmadı. Varsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... varsa bende arıyorum galiba yok xAnstrox dedi: İşte bedava lazım bana 133 TL oyuna verdik zaten para kalmadı. Varsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... oyun game pass de var isterseniz iade edin game pass varsa
xAnstrox dedi: İşte bedava lazım bana 133 TL oyuna verdik zaten para kalmadı. Varsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... varsa bende arıyorum galiba yok xAnstrox dedi: İşte bedava lazım bana 133 TL oyuna verdik zaten para kalmadı. Varsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... oyun game pass de var isterseniz iade edin game pass varsa
xAnstrox Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #7 Bloodlinee dedi: Varsa bende arıyorum galiba yok. Oyun Game Pass de var isterseniz iade edin Game Pass varsa. Genişletmek için tıkla... İade edesim yok Steam'de kütüphane diziyorum. Ve bu oyunu çok istiyordum zam gelebilir dediler aldım.
Bloodlinee dedi: Varsa bende arıyorum galiba yok. Oyun Game Pass de var isterseniz iade edin Game Pass varsa. Genişletmek için tıkla... İade edesim yok Steam'de kütüphane diziyorum. Ve bu oyunu çok istiyordum zam gelebilir dediler aldım.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #8 Şimdi baktım kaldırmışlar Game Pass den zaten adam akıllı oyun kalmamıştı yeni çıkan Atomic heart da tam bir balon
Şimdi baktım kaldırmışlar Game Pass den zaten adam akıllı oyun kalmamıştı yeni çıkan Atomic heart da tam bir balon
xAnstrox Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #9 Hala yama bulamamamak.
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 6 Mart 2023 #10 xAnstrox dedi: Hala yama bulamamamak. Genişletmek için tıkla... Sende yamayı satın almak.