267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 17 Mart 2023 #11 Gameolog.net | Forum
xAnstrox Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #12 267345 dedi: Gameolog.net | Forum Genişletmek için tıkla... 1 ay olacak neredeyse reis buldum tabii ki de gene de teşekkürler.
267345 dedi: Gameolog.net | Forum Genişletmek için tıkla... 1 ay olacak neredeyse reis buldum tabii ki de gene de teşekkürler.
Seztan Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 18 Mart 2023 #13 xAnstrox dedi: 1 ay olacak neredeyse reis buldum tabii ki de gene de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yamayı nereden buldunuz, bende arayış içerisindeyim paylaşma şansınız var mı acaba?
xAnstrox dedi: 1 ay olacak neredeyse reis buldum tabii ki de gene de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yamayı nereden buldunuz, bende arayış içerisindeyim paylaşma şansınız var mı acaba?
M MertDo Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #14 Seztan dedi: Yamayı nereden buldunuz, bende arayış içerisindeyim paylaşma şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Gameolog - translate U-Crew - kaliteli çeviri (25₺)
Seztan dedi: Yamayı nereden buldunuz, bende arayış içerisindeyim paylaşma şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Gameolog - translate U-Crew - kaliteli çeviri (25₺)
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 18 Mart 2023 #15 Seztan dedi: Yamayı nereden buldunuz, bende arayış içerisindeyim paylaşma şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... NieR:Automata Game of the YoRHa Edition %100 Türkçe Yama V1.0 NieR:Automata Game of the YoRHa Edition %100 Türkçe Yama V1.0 www.u-crew.net
Seztan dedi: Yamayı nereden buldunuz, bende arayış içerisindeyim paylaşma şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... NieR:Automata Game of the YoRHa Edition %100 Türkçe Yama V1.0 NieR:Automata Game of the YoRHa Edition %100 Türkçe Yama V1.0 www.u-crew.net
xAnstrox Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #16 Seztan dedi: Yamayı nereden buldunuz, bende arayış içerisindeyim paylaşma şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... NieR Automata-Game of the YoRHa Edition Translate Türkçe Yama | DonanımHaber Forum bu ücretsiz reis ben bunu kullandım
Seztan dedi: Yamayı nereden buldunuz, bende arayış içerisindeyim paylaşma şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... NieR Automata-Game of the YoRHa Edition Translate Türkçe Yama | DonanımHaber Forum bu ücretsiz reis ben bunu kullandım
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 20 Mart 2023 #17 Şahsen translate kullanmayı tercih ederim altı üstü böyle çok da uzun olmayan bir oyun için 25 TL yama ücreti ne demek oyunu baştan yazmışlar sanki. Aç gözlülüğün bu kadarı.
Şahsen translate kullanmayı tercih ederim altı üstü böyle çok da uzun olmayan bir oyun için 25 TL yama ücreti ne demek oyunu baştan yazmışlar sanki. Aç gözlülüğün bu kadarı.
T TodorokiSama Kilopat Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 149 21 Mart 2023 #18 xAnstrox dedi: NieR Automata-Game of the YoRHa Edition Translate Türkçe Yama | DonanımHaber Forum bu ücretsiz reis ben bunu kullandım Genişletmek için tıkla... Hocam burada VirusTotal'de sonuç olarak Suspicious.low.ml.score vermiş. Bu zararsız mıdır bilginiz var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2023
xAnstrox dedi: NieR Automata-Game of the YoRHa Edition Translate Türkçe Yama | DonanımHaber Forum bu ücretsiz reis ben bunu kullandım Genişletmek için tıkla... Hocam burada VirusTotal'de sonuç olarak Suspicious.low.ml.score vermiş. Bu zararsız mıdır bilginiz var mı acaba?
xAnstrox Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #19 TodorokiSama dedi: Hocam burada VirusTotal'de sonuç olarak suspicious. Low. ML. Score vermiş. Bu zararsız mıdır bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... 1 aydır kulandım sıkıntı olmadı o oyuna erişmek için.
TodorokiSama dedi: Hocam burada VirusTotal'de sonuç olarak suspicious. Low. ML. Score vermiş. Bu zararsız mıdır bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... 1 aydır kulandım sıkıntı olmadı o oyuna erişmek için.
ışıkcan26 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 31 23 Mart 2023 #20 267345 dedi: Gameolog.net | Forum Genişletmek için tıkla... Abi bu çeviri berbat. Gerçekten translate ten çevrilmiş gibi.
267345 dedi: Gameolog.net | Forum Genişletmek için tıkla... Abi bu çeviri berbat. Gerçekten translate ten çevrilmiş gibi.