onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.043 Çözümler 9 22 Ağustos 2024 #11 Xbox uygulamasında indirimsiz 210 TL. Pc de oynanıyor.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.092 Makaleler 21 Çözümler 230 23 Ağustos 2024 #12 onFire dedi: Xbox uygulamasında indirimsiz 210 TL. PC de oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam GeForce NOW'u mobil ile beraber kullanacağımdan Xbox Game Pass bana uygun gelmedi.
onFire dedi: Xbox uygulamasında indirimsiz 210 TL. PC de oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam GeForce NOW'u mobil ile beraber kullanacağımdan Xbox Game Pass bana uygun gelmedi.
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 823 Çözümler 10 Yer Kuveyt 23 Ağustos 2024 #13 Maomao dedi: Hocam GeForce NOW'u mobil ile beraber kullanacağımdan Xbox Game Pass bana uygun gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam NieR: Automata™ GeForce NOW aramalarında çıkmıyor acaba ben mi yanlış kopyalıyorum diyeceğim ancak oyunun tamamını kopyalayıp GeForce NOW aramasına yapıştırdığımda böyle bir sonuç bulunamadı diyor.
Maomao dedi: Hocam GeForce NOW'u mobil ile beraber kullanacağımdan Xbox Game Pass bana uygun gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam NieR: Automata™ GeForce NOW aramalarında çıkmıyor acaba ben mi yanlış kopyalıyorum diyeceğim ancak oyunun tamamını kopyalayıp GeForce NOW aramasına yapıştırdığımda böyle bir sonuç bulunamadı diyor.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.092 Makaleler 21 Çözümler 230 23 Ağustos 2024 #14 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Reddit kullanıcıları sinirli. Harbiden kaldırmışlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Reddit kullanıcıları sinirli. Harbiden kaldırmışlar.
onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.043 Çözümler 9 23 Ağustos 2024 #15 Maomao dedi: Hocam GeForce NOW'u mobil ile beraber kullanacağımdan Xbox Game Pass bana uygun gelmedi. Genişletmek için tıkla... Game Pass değil uygulamadan satın alınca sınırsız sizin oluyor Steam gibi ancak GeForce Now ile kullanılabiliyor mu bilmiyorum.
Maomao dedi: Hocam GeForce NOW'u mobil ile beraber kullanacağımdan Xbox Game Pass bana uygun gelmedi. Genişletmek için tıkla... Game Pass değil uygulamadan satın alınca sınırsız sizin oluyor Steam gibi ancak GeForce Now ile kullanılabiliyor mu bilmiyorum.