5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 16 Mart 2023 #1 NieR:Automata Ver1.1a için İngilizce dublaj, 18 Mart'ta çıkıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NieR:Automata Ver1.1a için İngilizce dublaj, 18 Mart'ta çıkıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 16 Mart 2023 #2 56153 dedi: NieR: Automata ver1.1a için İngilizce dublaj, 18 Mart'ta çıkıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zaten bu konuyu sizden başkası açsaydı benim için pek bir esprisi olmazdı. Oyuncular için güzel haber.
56153 dedi: NieR: Automata ver1.1a için İngilizce dublaj, 18 Mart'ta çıkıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zaten bu konuyu sizden başkası açsaydı benim için pek bir esprisi olmazdı. Oyuncular için güzel haber.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 16 Mart 2023 #3 Mirza Kaplan dedi: Zaten bu konuyu sizden başkası açsaydı benim için pek bir esprisi olmazdı. Oyuncular için güzel haber. Genişletmek için tıkla... İngilizce olmadığı için ilk bölümü Fransızca izlemek zorunda kaldım. İlginç bir deneyim oldu. Fransız 2B de güzelmiş. Bu şekilde bitireceğim sanırım.
Mirza Kaplan dedi: Zaten bu konuyu sizden başkası açsaydı benim için pek bir esprisi olmazdı. Oyuncular için güzel haber. Genişletmek için tıkla... İngilizce olmadığı için ilk bölümü Fransızca izlemek zorunda kaldım. İlginç bir deneyim oldu. Fransız 2B de güzelmiş. Bu şekilde bitireceğim sanırım.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #4 Final versin diye bekliyordum. Bakalım anime uyarlaması nasılmış bunun?
R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Mart 2023 #5 Anime sıkıcı ilerliyordu, ama 2B'yi güzel sergiliyorlar. İzliyoruz bakalım.