yagami_light Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 831 Çözümler 2 3 Mayıs 2021 #1 Dostlar sorun şu; Microsoft Store'da Nier: Automata Xbox Game Pass'e dahildir demesine rağmen oyunlar listesine baktığımda göremedim. Gördüğünüz üzere "N" harfinde oyunu göremiyorum bende mi bir sıkıntı var? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2021
Dostlar sorun şu; Microsoft Store'da Nier: Automata Xbox Game Pass'e dahildir demesine rağmen oyunlar listesine baktığımda göremedim. Gördüğünüz üzere "N" harfinde oyunu göremiyorum bende mi bir sıkıntı var?
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.574 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Mayıs 2021 #2 XBOX uygulamasını yükleyip dene bir de. Eğer XBOX uygulamasından bakıyorsan Store'dan bakmayı dene.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #3 Microsoft Store hesabınızı değiştirip gene Game Pass olan hesabınızı eklermisiniz.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 3 Mayıs 2021 #4 yagami_light dedi: Dostlar sorun şu; Microsoft Store'da Nier: Automata Xbox Game Pass'e dahildir demesine rağmen oyunlar listesine baktığımda göremedim. Eki Görüntüle 1005754 Eki Görüntüle 1005757 Gördüğünüz üzere "N" harfinde oyunu göremiyorum bende mi bir sıkıntı var? Genişletmek için tıkla... Orada hepsi gozukmuyor. Mesela Katana Zero da yoktu yanlis hatirlamiyorsam. XBOX uygulamasindan kontrol eder misiniz?
yagami_light dedi: Dostlar sorun şu; Microsoft Store'da Nier: Automata Xbox Game Pass'e dahildir demesine rağmen oyunlar listesine baktığımda göremedim. Eki Görüntüle 1005754 Eki Görüntüle 1005757 Gördüğünüz üzere "N" harfinde oyunu göremiyorum bende mi bir sıkıntı var? Genişletmek için tıkla... Orada hepsi gozukmuyor. Mesela Katana Zero da yoktu yanlis hatirlamiyorsam. XBOX uygulamasindan kontrol eder misiniz?
RWnse Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 146 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #5 XBOX uygulamasını indirip kullanabilirsin orada gözüküyor.
yagami_light Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 831 Çözümler 2 3 Mayıs 2021 #6 redlions dedi: Microsoft Store hesabınızı değiştirip gene Game Pass olan hesabınızı ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi satın almadım yazın almayı planlıyorum onun içinde ne oynasam diye bakıyorum.
redlions dedi: Microsoft Store hesabınızı değiştirip gene Game Pass olan hesabınızı ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi satın almadım yazın almayı planlıyorum onun içinde ne oynasam diye bakıyorum.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #7 "Auto" yazıp dener misiniz? Ni yazınca bende de çıkmadı. Auto yazınca çıktı.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 3 Mayıs 2021 #8 yagami_light dedi: Hocam sistemi satın almadım yazın almayı planlıyorum onun içinde ne oynasam diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com
yagami_light dedi: Hocam sistemi satın almadım yazın almayı planlıyorum onun içinde ne oynasam diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mayıs 2021 #9 Bir de Xbox isimli uygulamadan bakmayı deneyin.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 3 Mayıs 2021 #10 körbiginar dedi: Bir de Xbox isimli uygulamadan bakmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... yagami_light dedi: Hocam sistemi satın almadım yazın almayı planlıyorum onun içinde ne oynasam diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla...
körbiginar dedi: Bir de Xbox isimli uygulamadan bakmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... yagami_light dedi: Hocam sistemi satın almadım yazın almayı planlıyorum onun içinde ne oynasam diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla...