yagami_light Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 831 Çözümler 2 3 Mayıs 2021 #11 Nemai dedi: "Auto" yazıp dener misiniz? Ni yazınca bende de çıkmadı. Auto yazınca çıktı. Eki Görüntüle 1005804 Genişletmek için tıkla... Kesin var yani tamamdır. Peki yakın zamanda kaldırılma gibi bir durumu var mı?
Nemai dedi: "Auto" yazıp dener misiniz? Ni yazınca bende de çıkmadı. Auto yazınca çıktı. Eki Görüntüle 1005804 Genişletmek için tıkla... Kesin var yani tamamdır. Peki yakın zamanda kaldırılma gibi bir durumu var mı?
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #12 yagami_light dedi: Hocam sistemi satın almadım yazın almayı planlıyorum onun içinde ne oynasam diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Var hocam. Dosya Ekleri 2021-05-03 (3).png 1,3 MB · Görüntüleme: 54
yagami_light dedi: Hocam sistemi satın almadım yazın almayı planlıyorum onun içinde ne oynasam diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Var hocam.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 3 Mayıs 2021 #13 Var aslında.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 3 Mayıs 2021 #14 Dili İngilizce bölgeyi İngiltere yap.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #15 yagami_light dedi: Kesin var yani tamamdır. Peki yakın zamanda kaldırılma gibi bir durumu var mı? Genişletmek için tıkla... Bilemeyiz hocam bunu ama çok kalkacağını zannetmiyorum.
yagami_light dedi: Kesin var yani tamamdır. Peki yakın zamanda kaldırılma gibi bir durumu var mı? Genişletmek için tıkla... Bilemeyiz hocam bunu ama çok kalkacağını zannetmiyorum.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #16 yagami_light dedi: Kesin var yani tamamdır. Peki yakın zamanda kaldırılma gibi bir durumu var mı? Genişletmek için tıkla... Yakın Zamanda Kaldırılacak kategorisinde yok. Kalkacağını da pek sanmıyorum. Yeni oyunu geldi zaten.
yagami_light dedi: Kesin var yani tamamdır. Peki yakın zamanda kaldırılma gibi bir durumu var mı? Genişletmek için tıkla... Yakın Zamanda Kaldırılacak kategorisinde yok. Kalkacağını da pek sanmıyorum. Yeni oyunu geldi zaten.
yagami_light Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 831 Çözümler 2 3 Mayıs 2021 #17 Neyse herkese çok teşekkürler Xbox Game Pass'e de teşekkürler bu fiyatlardan bize bu kdara fazla oyun ulaştırdığı için.
Neyse herkese çok teşekkürler Xbox Game Pass'e de teşekkürler bu fiyatlardan bize bu kdara fazla oyun ulaştırdığı için.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mayıs 2021 #18 Pardon ona bakmamıştım. Yüksek ihtimalle o zaman gözükecektir. Bende yüklü çünkü şu an. Ve bende de Microsoft Store'da yok.
Pardon ona bakmamıştım. Yüksek ihtimalle o zaman gözükecektir. Bende yüklü çünkü şu an. Ve bende de Microsoft Store'da yok.
yagami_light Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 831 Çözümler 2 4 Mayıs 2021 #19 yagami_light dedi: Neyse herkese çok teşekkürler Xbox Game Pass'e de teşekkürler bu fiyatlardan bize bu kdara fazla oyun ulaştırdığı için. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass'ten teşekkürümü geri alıyorum Türkçe yama kurulmuyormuş.
yagami_light dedi: Neyse herkese çok teşekkürler Xbox Game Pass'e de teşekkürler bu fiyatlardan bize bu kdara fazla oyun ulaştırdığı için. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass'ten teşekkürümü geri alıyorum Türkçe yama kurulmuyormuş.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #20 yagami_light dedi: Xbox Game Pass'ten teşekkürümü geri alıyorum Türkçe yama kurulmuyormuş. Genişletmek için tıkla... Kurma yöntemi var hocam ancak biraz meşakkatli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu abiyi izleyin.
yagami_light dedi: Xbox Game Pass'ten teşekkürümü geri alıyorum Türkçe yama kurulmuyormuş. Genişletmek için tıkla... Kurma yöntemi var hocam ancak biraz meşakkatli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu abiyi izleyin.