ATA100222 Picopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Beyler, ben bu monitörlerden bir tanesini alacağım ama ikisi arasında kaldım. İkisin de farklı özellikleri var ve bu hafta sonu alacağım. Sence indirimler de devam eder mi? Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
Beyler, ben bu monitörlerden bir tanesini alacağım ama ikisi arasında kaldım. İkisin de farklı özellikleri var ve bu hafta sonu alacağım. Sence indirimler de devam eder mi? Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
M mrriva Femtopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #2 AOC tavsiye ederim ama 24 inç curved kötü olabilir. Onun yerine 24G2U modelini tercih edebilirsiniz.