Loewrxx Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.333 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #1 Merhaba, Valorant falan oynuyorum dengelide kullanıyorum nihai performansa geçirdim. Bunun artısı veya eksisi nedir? Kule tipi fan kullanıyorum işlemci R5 5600. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2023
Merhaba, Valorant falan oynuyorum dengelide kullanıyorum nihai performansa geçirdim. Bunun artısı veya eksisi nedir? Kule tipi fan kullanıyorum işlemci R5 5600.
bugra7834 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #2 Loewrxx dedi: Merhaba, Valorant falan oynuyorum dengelide kullanıyorum nihai performansa geçirdim. Bunun artısı veya eksisi nedir? Kule tipi fan kullanıyorum işlemci R5 5600. Genişletmek için tıkla... Nihai de işlemci tam performans calisicaktir nihaide kullanın biraz sıcaklık artabilir ama bir sorun teşkil etmez.
Loewrxx dedi: Merhaba, Valorant falan oynuyorum dengelide kullanıyorum nihai performansa geçirdim. Bunun artısı veya eksisi nedir? Kule tipi fan kullanıyorum işlemci R5 5600. Genişletmek için tıkla... Nihai de işlemci tam performans calisicaktir nihaide kullanın biraz sıcaklık artabilir ama bir sorun teşkil etmez.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 14 Ekim 2023 #3 Nihai ve yüksek performans arasında neredeyse hiçbir fark yok, kullansan da kullanmasan da bir şey değişmez. Dengelide kullanırken daha iyi performans alabilirsin belki.
Nihai ve yüksek performans arasında neredeyse hiçbir fark yok, kullansan da kullanmasan da bir şey değişmez. Dengelide kullanırken daha iyi performans alabilirsin belki.