2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 1 Ocak 2022 #11 Emir M. dedi: Sıcaklık probleminiz yoksa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Nihai performans yerine yüksek performans seçeneğini seçmek sıcaklık problemini kısmen çözer mi?
Emir M. dedi: Sıcaklık probleminiz yoksa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Nihai performans yerine yüksek performans seçeneğini seçmek sıcaklık problemini kısmen çözer mi?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.022 Makaleler 26 Çözümler 519 1 Ocak 2022 #12 244012 dedi: Nihai performans yerine yüksek performans seçeneğini seçmek sıcaklık problemini kısmen çözer mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez, ikisinde de işlemci tam hızında çalışıyor.
244012 dedi: Nihai performans yerine yüksek performans seçeneğini seçmek sıcaklık problemini kısmen çözer mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez, ikisinde de işlemci tam hızında çalışıyor.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 447 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #13 Emir M. dedi: Fark etmez, ikisinde de işlemci tam hızında çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Nihai performans Valorant oynarken CPU kullanımı %95 normal mi (AMD Ryzen 3 2200G)
Emir M. dedi: Fark etmez, ikisinde de işlemci tam hızında çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Nihai performans Valorant oynarken CPU kullanımı %95 normal mi (AMD Ryzen 3 2200G)
omercigerci34 Kilopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 391 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #14 Skytraz dedi: Teşekkür ederim bende yaptım. Laptop mu patladı? Genişletmek için tıkla... Evet laptop patladı, patladı derken bozuldu demek istiyorum tabiki. Masaüstü bilgisayarımdada denedim şunu farkettim bilgisayar boştayken ghz değeri düşmüyor, o yüzden ben o ayarı artık dengeli'de bırakıyorum.
Skytraz dedi: Teşekkür ederim bende yaptım. Laptop mu patladı? Genişletmek için tıkla... Evet laptop patladı, patladı derken bozuldu demek istiyorum tabiki. Masaüstü bilgisayarımdada denedim şunu farkettim bilgisayar boştayken ghz değeri düşmüyor, o yüzden ben o ayarı artık dengeli'de bırakıyorum.