Nihai performans modu nedir?

teşekkürler peki fps drop sorunu ile fikriniz nedir neden olabilir fan ile alakalı olabilir mi
%5 civarında FPS düşmesi bir FPS Drop kategorisine girmez. Ancak CPU nun yüksek kullanılması anlık ciddi bir FPS düşüsüne sebebiyet olabilir.

%5 civarında FPS düşmesi bir FPS Drop kategorisine girmez. Ancak CPU nun yüksek kullanılması anlık ciddi bir FPS düşüsüne sebebiyet olabilir.
hocam mesela 120fps oynuyorum birden 100 oluyor sonra hemen düzeliyor 1 saniye falan sürüyor özellikle oyunda map yüklerken bende mi sorun var pc de mi cözemedim

hocam mesela 120fps oynuyorum birden 100 oluyor sonra hemen düzeliyor 1 saniye falan sürüyor özellikle oyunda map yüklerken bende mi sorun var pc de mi cözemedim
Tamam işte sorun yok normal bir şey. Yani o bölgede yoğun çimen, yoğun sis veya efektler, yoğun gölgeler, anlık artan poligonlar veya hesaplamalar gibi binlerce sebebi olabilir. Bu gayet normal bir şey. Örnek vermek gerekirse:
GTA 5 te 100-120 FPS alıyorum. Dağlara yani çimen ve gölgenin bol olduğu yerlere gittiğimde fps 60-80'e bile düşebiliyor. Hele Cayo perico heist yaptığım zaman kesin 100den aşağı düşüyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı