Nihat Hatipoğlu: " Kader bu değil kader akıllı düşünmektir, Kader bilimdir. Bu terbiyesizliktir" Nihat Hatipoğlu: "Şu anda bilim adamlarının sözü bizim için dini bir emir gibidir" Nihat Hatipoğlu: "Geçmiş zamanda onları dinlemediğimiz için başımıza felaket gelmişse bunu kader ile ifade etmeyeceğiz."
Helal olsun hocama vallahi ne güzel konuşmuş otu, biti kader diye dillendiren kişilere güzel cevap.
Benim bildiğim kadarıyla kader, yazgıdır. Depremle alakalı problemler bu kaderde vardır ama bunun sorumlusu kader değil, bizzat biziz. Biziz derken, siz anladınız yani.
Deprem jeolojik bir gerçek ama insan ölümleri insan eliyle işlenmiş birer cinayettir.
Sahipsizlik ise tarifi imkansız bir acıdır.
Benim deprem hakkında söyleyebileceğim en iyi söz bu bana göre.
Nihat Hatipoğlu: " Kader bu değil kader akıllı düşünmektir, Kader bilimdir. Bu terbiyesizliktir" Nihat Hatipoğlu: "Şu anda bilim adamlarının sözü bizim için dini bir emir gibidir" Nihat Hatipoğlu: "Geçmiş zamanda onları dinlemediğimiz için başımıza felaket gelmişse bunu kader ile ifade etmeyeceğiz."
Helal olsun hocama vallahi ne güzel konuşmuş otu, biti kader diye dillendiren kişilere güzel cevap.
Protestan kıvamına geldikleri için sayın Nihat Hatipoğlu ve takipçilerine sonsuz teşekkürler ediyorum çünkü bu ilerleme sayesinde en azından artık bir kaç yüz milyar liralık ön PEKİŞTİREÇ giderinden kurtulacağız yıllık , Bu sayede en azından ne yapabiliriz bir kaç yüz milyar Ettiğimiz tasarruf en azından sonraki yıl devirlere bütçeden açık yapmamamızı sağlar bizde biraz olsun çivi çakabiliriz en azından.
Sayın Nihat Hatipoğlu için önerilerim
1 = Lütfen bu Allah rızkını verir , Allaha dua ettim kabul oldu , İbadet ettim oldu gibi durumları da terbiyesizlik kapsamına alırsa kader değildir kapsamına alırsa çok iyi olur.
2 = İşte cemaate tarikata bir dergaha bir sosyal gruba girdim ibadet ettikçe hizmet ettikçe ( Biliyorum bu imkansız biraz ama ilk 1 madde yeterli aslında en azından bizim için )
Ama 2.madde gerçekleşirse Türkiye en azından 1 trilyon lira fazla verir her yıl bir sonraki yılda bu 1 trilyon lirayla öncelikli meselelerimizi halletmiş oluruz.
Örneğin 2022 yılından 2023 yılına devir 1 trilyon lira olsaydı ya da 2021 'den 2022'ye ya da 2020'den de 2021'e