Gün geçmiyor ki ülkede anormal olaylar görünmesin. Bu videoyu göreniniz olmuştur herhalde ATV ekranlarinda Ermeni çocuğu müslüman yapmış sözde. Daha çocuk kendi dini bile bilmiyordur, şu çocuklardan kirli ellerini çekmediler gitti. Bırakın çocuk büyüdüğünde kendi kararını kendi hür iradesiyle seçsin.
Çocuğun annesi bugün açıklama yapmış bu durumdan haberi olmadığı oğlunun Hristiyan olduğunu dile getirmiş.
Çocuğun oraya sırf reyting için getirildiği belli, çocuğa para verilerek programa çıkarıldığı söyleniyor çocuğun yakin çevresi arkadaşları tarafindan.
Bu medyanin rezil hali nedir anlamak güç hakkaten. Dünya'da buradan başka rezil bir medya yoktur herhalde.
Rezillikte gelinen son nokta. 11 ayın sultanı boşuna demiyorlar, 1 ayda yine milyonları götürüyor Nihatcım. Bu programı hiçbir ücret almadan sevabına yap deseler, eminim kabul etmez.
Arkadaşlar eminim ki benden bilgili insanlar vardır burada ama merakımdan soracağım. Her yıl zaten yüzde 90 Nihat Hatipoğlu'na aynı sorular ve berbat ötesi sorular soruluyor. Ve sürekli sürekli döngüye geldi ama değişmedi sorular bir türlü. Canlı yayın bence israf. Özet niteliğinde eski çekimleri koyamazlar mı acaba?
Arkadaşlar eminim ki benden bilgili insanlar vardır burada ama merakımdan soracağım. Her yıl zaten yüzde 90 Nihat Hatipoğlu'na aynı sorular ve berbat ötesi sorular soruluyor. Ve sürekli sürekli döngüye geldi ama değişmedi sorular bir türlü. Canlı yayın bence israf. Özet niteliğinde eski çekimleri koyamazlar mı acaba?
Ve bir de reyting var bunu her kanal yapıyor zaten günümüzde. Amaç dikkat çekmek ya da fark yaratmak. Diyelim ki biz çok iyi iki ahbabız. Ama yayına çıktık diyelim izleyicileri üstümüze çekmek adına bir şey üzerinde tartışıyoruz ve ben sana kızmadan bunu izah ettim. Bu kimsenin dikkatini çekmez değil mi? Ama ben orada masaya yumruk atsam bağırsam sövsem sonra sen karşılığını aynı şekilde verirsen bu reyting olur ve dikkat çeker. Günümüzde de bu ve benzerlerini yaşıyoruz.
Çocuk kendi rızasıyla çıkmış olamaz, öyle elini kolunu sallayarak da çıkmış olamaz.
Böylelerini ajanslar kiralar. Acaba bu çocuk Ajanstan mı? Böylesi daha mantıklı. Ajanstan ufak bir meblâ karşılığında oyuncu çocuk dolu Anne babanın da rızası var bu Ajans işinde.
Bence bu bir karalama olabilir. Çünkü o çocuk oraya zorla çıkacak hali yok. ATV her ne kadar muhalifler tarafından sevilmese de bunun yöneticileri salak değildir ki anne babasından izinsiz çocuğu televizyon programına çıkarsın, hele hele Hristiyan bir Ermeni çocuğunu. İmkanı yok.
Anne-Baba'nın haberi kesinlikle var, parayı kesinlikle aldı. Ama sonra ne olduğunu bilemiyorum. Ama bence bu klasik bir karalama. Her Ramazan'da olduğu gibi.