Nihilstein Bronze alınır mı?

Hyde

Decapat
Daha fazla  
İncehesap yeni kasa çıkarmış belki alırım diye düşünüyorum. Sizce bu fiyata bu bilgisayar alınır mı? Yoksa daha da düşer mi?

İnce hesap yeni kasa çıkarmış belki alırım diye düşünüyorum sizce bu fiyata bu bilgisayar alınır mı? Yoksa daha da düşer mi?

Ya da bu fiyat bandında önerebileceğiniz bilgisayarlar var mı?

1 saatte 19999 TL'den 25 bin TL'ye çıktı bu nasıl iş be.

Son düzenleme:
Hocam, bu tür sistemlere düşük kaliteli anakartlar takıyorlar ve çoğu kişi anakarta dikkat etmiyor bile. Ancak, bu durum sistem performansını olumsuz etkiliyor. Bu yüzden bu tür anakartlı sistemler bence alınmaz. Onun yerine ''Pulse 5A-RTX 4060 - Game Garaj'' bu sistemi alıp:

İşlemci: Ryzen 5 5600.
Kasa: Aquarius 650W 80+
RAM: XPG Gammix D30.

Yükseltmelerini yaparsanız daha ucuz ve daha kaliteli bir sistem almış olursunuz.

Yanlışım varsa düzeltiniz.

Not: Bütçen varsa SSD yükseltmeni öneririm.

Son düzenleme:
Hocam, bu tür sistemlere düşük kaliteli anakartlar takıyorlar ve çoğu kişi anakarta dikkat etmiyor bile. Ancak, bu durum sistem performansını olumsuz etkiliyor. Bu yüzden bu tür anakartlı sistemler bence alınmaz. Onun yerine "Pulse 5A-RTX 4060 - Game Garaj" bu sistemi alıp:

M.2 SSD: Crucial P3 1TB.

Yükseltmelerini yaparsanız daha ucuz ve daha kaliteli bir sistem almış olursunuz.

Uyarınız ve öneriniz için teşekkür ederim bu sistemde güzelmiş.

Hocam, bu tür sistemlere düşük kaliteli anakartlar takıyorlar ve çoğu kişi anakarta dikkat etmiyor bile. Ancak, bu durum sistem performansını olumsuz etkiliyor. Bu yüzden bu tür anakartlı sistemler bence alınmaz. Onun yerine "Pulse 5A-RTX 4060 - Game Garaj" bu sistemi alıp:

M.2 SSD: Crucial P3 1TB.

Peki GameGaraj güvenlik açısından nasıl güvenilir mi hiçbir ürün aldınız mı veya alan tanıyor musunuz birkaç şikayet okumuştum da ürün bozuk geldi geri almıyorlar gibi.

Peki GameGaraj güvenlik açısından nasıl güvenilir mi hiçbir ürün aldınız mı veya alan tanıyor musunuz birkaç şikayet okumuştum da ürün bozuk geldi geri almıyorlar gibi.

Güvenlidir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı