Çözüldü Nike Air Flight legacy orijinal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oğuzhan40

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün Nike mağazasından Nike Air Flight legacy aldım fakat içime kurt düştü. Sizce orijinal mi?

IMG_20230410_174056~3.jpg

Çözüm
Orijinal Nike mağazasından aldıysanız nasıl kurt düşüyor? Şov amaçlı konu gibi olmuş. Bende de Sketchers var, ama ucuzu.
Orijinal Nike mağazasından aldıysanız nasıl kurt düşüyor? Şov amaçlı konu gibi olmuş. Bende de Sketchers var, ama ucuzu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Orijinal Nike mağazasından aldıysanız nasıl kurt düşüyor? Şov amaçlı konu gibi olmuş. Bende de sketchers var, ama ucuzu.

Hocam bazı yabancı forumlarda Endonezya'da üretilen Nike ayakkabıların çakma olduğunu söylediler yoksa hiçbir kuşkum yoktu ayakkabıyı alana kadar şimdi emin oldum sağ olun yorumunuz için.

Hocam bazı yabancı forumlarda Endonezya'da üretilen Nike ayakkabıların çakma olduğunu söylediler yoksa hiçbir kuşkum yoktu ayakkabıyı alana kadar şimdi emin oldum sağ olun yorumunuz için.

Nike'ın üretim yaptığı yerlerden birisi Endonezya zaten. Benim aldığım ayakkabı da önce orada üretilip bana gönderildi. Nerden baktıysanız yanlış bilgi verilmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı