Nike Air Force 1 erkek modeliyle kadın modelinin farkı nedir?

stogro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ayakkabı almayı düşünüyordum ve Air Force 1 modelini almaya karar verdim. Bu modelin hiçbir alışveriş merkezinde erkek veya kadın olarak 42 43 numarasını bulamadım. Bende internetten sipariş vermeye karar verdim ancak internette sadece kadın ayakkabısı olarak satılıyor bu model. Ama görünüş olarak gözüme aynı geldi ayakkabı erkek modeliyle. Aralarında bir fark var mıdır yoksa sadece ismi mi farklıdır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Model bu;

https://www.nike.com/tr/t/air-force-1-07-ayakkabısı-Dz225W/DD8959-100

Farklı kalıplar kullanılıyor, aynı numara olsa dahi farklı genişlik ve uzunluklara sahip olabiliyorlar. Birebir aynı değiller yani.
Nike mağazasında numaraların evrensel ve kadın erkek farketmessizin aynı olduğunu söylemişlerdi çalışanlar ama sizin mesajınızdan sonra yine içime bir şüphe düştü ve nike müşteri hizmetlerimi aradım. Bana beden çizelge tablosundan ayağımı ölçüp ona göre almam gerektiğini kalıpların ve modellerin aynı isminin farklı olduğunu ve unisex bir model olduğunu söylediler. Ayağımı ölçtükten sonra mağazada denediğim erkek ayakkabısıyla aynı numaraya denk geldiğini gördüm.

Hocam bende almadan mağazada gidip denemiştim, 2 hafta önce barçın da güzel indirim vardı 2700'e aldım farklı bir modelini ve tam da oldu. Bazen çizelgeden de farklı olabilir kalıbı, o yüzden almadan önce mutlaka dene. İade ve değişim vs süreç uzatıyor gereksiz.

Hocam bende almadan mağazada gidip denemiştim, 2 hafta önce barçın da güzel indirim vardı 2700'e aldım farklı bir modelini ve tam da oldu. Bazen çizelgeden de farklı olabilir kalıbı, o yüzden almadan önce mutlaka dene. İade ve değişim vs süreç uzatıyor gereksiz.
Aslında ayakkabıyı denedim ve ayağıma uyan numarayı buldum. Ancak kafamdaki soru mağazada denediğim air force erkek ayakkabısıydı sitede satılan ise kadın ayakkabısı adında satılıyor. 44.5 gibi numaralarda olduğundan unisex olarak satıldığını tahmin etsemde mağazadaki olan numarayla aynı numarayı sipariş etsem olur mu ayağıma onu bilemiyorum.

Bayan modellerde 41 ya da 42 son diye biliyorum daha üzeri yoktu sanki. Senin baktığın muhtemelen unisex model olabilir hocam.
Muhtemelen öyle hocam çünkü erkek ayakkabısı diye ayrı bir seçenek yok zaten ve 44e kadar gidiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_3724.jpeg
    IMG_3724.jpeg
    50,8 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_3725.jpeg
    IMG_3725.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 99
Bu ayakkabıyı ben de düşünüyorum. Fakat Online ödemede taksit seçeneğini göremedim. Hangi mağazalar taksit yapıyor bilginiz var mı?

Bu ayakkabıyı ben de düşünüyorum. Fakat Online ödemede taksit seçeneğini göremedim. Hangi mağazalar taksit yapıyor bilginiz var mı?
Ayakkabı mağazalarda satılmıyor zaten şuanda sorun bu.Ayağınız 44.5 ise bulma ihtimaliniz var. İnternet üzerinden ise sadece nike sitesi üzerinde var bu numaralar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı