Nike Air Force 1 FW24 alınır mı?

Catexe

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  

Bunu buldum 40 numara alacağım geçen court vision hakkında konu açtım değmez dedi bazı arkadaşlar, bu ondan iyi midir, dunk mı airforce mi iyidir ya da, fiyatına değer mi, rahat mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Air Force 1 giyiyorum akşama kadar ayaktayım çok rahatlar tavsiye ederim. Alacağım diğer ayakkabılarım da muhtemelen Air Force 1 olacak.

Renkli air force yerine baz model olan bembeyaz veya siyah nike logolu olanları öneririm. Renkli olanların sürekli indirime girmesinin sebebi baz modele göre daha az kaliteli olması, ve bence çok daha az klas duruyor, ve Court Vision'un AF1 ile alakası yok bambaşka modeller, AF1'deki kalite court visionda yok.

Hocam aralarında 1000TL fark var siyah nike logolu hali ile, şimdi şu garip nasıl kalite farkı var çok garip geldi bana. Değermi 3200 TL'ye bu Airforce'a.

Bahsettiğiniz ürün bu.

Son düzenleme:
Bembeyaz olan modelini öneririm, ve evet değiyor o fiyat farkına.

Bembeyaz olan modelini öneririm, ve evet değiyor o fiyat farkına.

Hocam 07, FW24 gibi türler var hangisi daha iyi, ne anlamlara geliyorlar?

Konu aktif!

Hocam 07, FW24 gibi türler var hangisi daha iyi, ne anlamlara geliyorlar?

Konu aktif!
Benim önerdiğim '07 en klasik baz alınan model, diğer modeller hakkında çok bilgim yok ama tüm zamanların en çok satan ayakkabılarından olmasının sebebi var, klişe bir model ama kalitesiyle üzeceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…