Yani ayakkabı 1-2 ay sonra suyu çıkıyor mu diyorsunuzTam beden ya da 0.5 numara büyüklüğü alın. (örneğin 42 giyiyorsanız 42.5 gibi). Ancak ben pek önermem. Nedeni de 1 2 ay sonra derisi buruşacak ayakkabıya 2 bin TL vermek saçmalık gibi geliyor bana.
Arkadaşın bahsettiği sorun her deri ayakkabıda var. Buruşma sorunu istemiyorsan kumaş ayakkabı alman lazım.Yani ayakkabı 1-2 ay sonra suyu çıkıyor mu diyorsunuz
Ayakkabı ya 2 bin TL vermek saçmalık değil. Sağlık açısından zaten bu paralar ödenmeli.Tam beden ya da 0.5 numara büyüklüğü alın. (örneğin 42 giyiyorsanız 42.5 gibi). Ancak ben pek önermem. Nedeni de 1 2 ay sonra derisi buruşacak ayakkabıya 2 bin TL vermek saçmalık gibi geliyor bana.
Arkadaşın bahsettiği sorun her deri ayakkabıda var. Buruşma sorunu istemiyorsan kumaş ayakkabı alman lazım.
Ayakkabı ya 2 bin TL vermek saçmalık değil. Sağlık açısından zaten bu paralar ödenmeli.
Arkadaşın bahsettiği sorun her deri ayakkabıda var. Buruşma sorunu istemiyorsan kumaş ayakkabı alman lazım.
Ayakkabı ya 2 bin TL vermek saçmalık değil. Sağlık açısından zaten bu paralar ödenmeli.
Ödenmemeli demiyorum ama Nike'nin bu modeli gereksiz pahalı. Aynı yapıda Adidas breaknet ya da hoops 3.0 daha mantıklı bir seçim olur.
Hocam aynı markaların daha ekonomik ürünleri de olabiliyor, Puma, Adidas, Nike, Asics vb. Veya yüzde 100 deri ayakkabılar da alınabilir çok daha ucuza.Ayakkabı ya 2 bin TL vermek saçmalık değil. Sağlık açısından zaten bu paralar ödenmeli.
Adidas'ın modelleri aşırı kötü.Ödenmemeli demiyorum ama Nike'nin bu modeli gereksiz pahalı. Aynı yapıda Adidas breaknet ya da hoops 3.0 daha mantıklı bir seçim olur.
Evet ben illa marka alın demiyorum. Nike ayakkabıların 600 lira olduğu zamanlarda %100 deri ayakkabıyı Tergan'dan 300TL ye almıştım.Hocam aynı markaların daha ekonomik ürünleri de olabiliyor, Puma, Adidas, Nike, Asics vb. Veya yüzde 100 deri ayakkabılar da alınabilir çok daha ucuza.
İllaki Nike Nike demiyorum ama Adidas hiç hoşuma gitmiyor o yüzden bunu tercih ettim günlük giymeye bir ayakkabı alayım diye normalde hep basketbol giyerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.