Nike Air Force giyilir mi?

lemassa

Yoctopat
Daha fazla  
Nike'dan Air Force 1 modelini almayı düşünüyorum, daha önce hiç Air Force giymedim denemedim bile. Giyen arkadaşlar rahat mı giyilir mi normalden büyük bir beden mi almam lazım? Bilgi verebilir misiniz?

Tam beden ya da 0.5 numara büyüklüğü alın. (örneğin 42 giyiyorsanız 42.5 gibi). Ancak ben pek önermem. Nedeni de 1 2 ay sonra derisi buruşacak ayakkabıya 2 bin TL vermek saçmalık gibi geliyor bana.

Yani ayakkabı 1-2 ay sonra suyu çıkıyor mu diyorsunuz
Arkadaşın bahsettiği sorun her deri ayakkabıda var. Buruşma sorunu istemiyorsan kumaş ayakkabı alman lazım.

Tam beden ya da 0.5 numara büyüklüğü alın. (örneğin 42 giyiyorsanız 42.5 gibi). Ancak ben pek önermem. Nedeni de 1 2 ay sonra derisi buruşacak ayakkabıya 2 bin TL vermek saçmalık gibi geliyor bana.
Ayakkabı ya 2 bin TL vermek saçmalık değil. Sağlık açısından zaten bu paralar ödenmeli.

Arkadaşın bahsettiği sorun her deri ayakkabıda var. Buruşma sorunu istemiyorsan kumaş ayakkabı alman lazım.

Ayakkabı ya 2 bin TL vermek saçmalık değil. Sağlık açısından zaten bu paralar ödenmeli.

Ödenmemeli demiyorum ama Nike'nin bu modeli gereksiz pahalı. Aynı yapıda Adidas breaknet ya da hoops 3.0 daha mantıklı bir seçim olur.

Ödenmemeli demiyorum ama Nike'nin bu modeli gereksiz pahalı. Aynı yapıda Adidas breaknet ya da hoops 3.0 daha mantıklı bir seçim olur.

İllaki Nike Nike demiyorum ama Adidas hiç hoşuma gitmiyor o yüzden bunu tercih ettim günlük giymeye bir ayakkabı alayım diye normalde hep basketbol giyerim.

Adidas'ın modelleri aşırı kötü.
Hocam aynı markaların daha ekonomik ürünleri de olabiliyor, Puma, Adidas, Nike, Asics vb. Veya yüzde 100 deri ayakkabılar da alınabilir çok daha ucuza.
Evet ben illa marka alın demiyorum. Nike ayakkabıların 600 lira olduğu zamanlarda %100 deri ayakkabıyı Tergan'dan 300TL ye almıştım.

İllaki Nike Nike demiyorum ama Adidas hiç hoşuma gitmiyor o yüzden bunu tercih ettim günlük giymeye bir ayakkabı alayım diye normalde hep basketbol giyerim.

Benim de ön yargım vardı adidasa karşı. Ancak Nike bana kalırsa son zamanlarda kalitesini bozdu. Daha önce pegasus 36 ve Zoom modelini giydim geçen 2021 başında downshifter 5 modelini aldım ayakkabıyı çok titiz kullanmama rağmen 1 yılın sonunda yırtıldı. Benzer bir sorunu Nike court borough modelini kullanan arkadaşımda yaşadı. İç dikişleri açıldı ayakkabının. Kuzenim uzun süre boyunca stan smith ve breaknet modelini giydi. Ayakkabıları hala taş gibi. Uzun ömürlülükte adiadas bence 1 numara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı