Nike'dan Air Force 1 modelini almayı düşünüyorum, daha önce hiç Air Force giymedim denemedim bile. Giyen arkadaşlar rahat mı giyilir mi normalden büyük bir beden mi almam lazım? Bilgi verebilir misiniz?
Tam beden ya da 0.5 numara büyüklüğü alın. (örneğin 42 giyiyorsanız 42.5 gibi). Ancak ben pek önermem. Nedeni de 1 2 ay sonra derisi buruşacak ayakkabıya 2 bin TL vermek saçmalık gibi geliyor bana.
Tam beden ya da 0.5 numara büyüklüğü alın. (örneğin 42 giyiyorsanız 42.5 gibi). Ancak ben pek önermem. Nedeni de 1 2 ay sonra derisi buruşacak ayakkabıya 2 bin TL vermek saçmalık gibi geliyor bana.
İllaki Nike Nike demiyorum ama Adidas hiç hoşuma gitmiyor o yüzden bunu tercih ettim günlük giymeye bir ayakkabı alayım diye normalde hep basketbol giyerim.
Hocam aynı markaların daha ekonomik ürünleri de olabiliyor, Puma, Adidas, Nike, Asics vb. Veya yüzde 100 deri ayakkabılar da alınabilir çok daha ucuza.
Hocam aynı markaların daha ekonomik ürünleri de olabiliyor, Puma, Adidas, Nike, Asics vb. Veya yüzde 100 deri ayakkabılar da alınabilir çok daha ucuza.
İllaki Nike Nike demiyorum ama Adidas hiç hoşuma gitmiyor o yüzden bunu tercih ettim günlük giymeye bir ayakkabı alayım diye normalde hep basketbol giyerim.
Benim de ön yargım vardı adidasa karşı. Ancak Nike bana kalırsa son zamanlarda kalitesini bozdu. Daha önce pegasus 36 ve Zoom modelini giydim geçen 2021 başında downshifter 5 modelini aldım ayakkabıyı çok titiz kullanmama rağmen 1 yılın sonunda yırtıldı. Benzer bir sorunu Nike court borough modelini kullanan arkadaşımda yaşadı. İç dikişleri açıldı ayakkabının. Kuzenim uzun süre boyunca stan smith ve breaknet modelini giydi. Ayakkabıları hala taş gibi. Uzun ömürlülükte adiadas bence 1 numara.