Alphara Decapat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #1 Merhaba, şu ayakkabıyı almak istiyorum. Modeli falan çok güzel ama renginden tam emin olamadım, renkli şeyler giyinmeyi severim. Sizce nasıl? undefined. Nike SNKRS TR www.nike.com
Merhaba, şu ayakkabıyı almak istiyorum. Modeli falan çok güzel ama renginden tam emin olamadım, renkli şeyler giyinmeyi severim. Sizce nasıl? undefined. Nike SNKRS TR www.nike.com
221510 Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 518 Çözümler 3 17 Mart 2022 #2 Zevkler ve renkler tartışılmaz, bence gayet güzel. Hoşuna gittiyse başkasının fikrini önemseme.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.062 Makaleler 3 Çözümler 27 17 Mart 2022 #3 O senin bileceğin bir sey. Beğendiysen al senin zevkinle bizim zevkimiz bir mi?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.739 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 17 Mart 2022 #4 Açık konuşmak gerekirse ben olsam almazdım. Daha sade başka rengi yok mu?
BriefsHyper Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 521 Çözümler 1 17 Mart 2022 #5 Alphara dedi: Merhaba, şu ayakkabıyı almak istiyorum. Modeli falan çok güzel ama renginden tam emin olamadım, renkli şeyler giyinmeyi severim. Sizce nasıl? undefined. Nike SNKRS TR www.nike.com Genişletmek için tıkla... Renkli denecek bir yanı yok bence renkler çok soluk duruyor ama senin tarzın buysa bilemem.
Alphara dedi: Merhaba, şu ayakkabıyı almak istiyorum. Modeli falan çok güzel ama renginden tam emin olamadım, renkli şeyler giyinmeyi severim. Sizce nasıl? undefined. Nike SNKRS TR www.nike.com Genişletmek için tıkla... Renkli denecek bir yanı yok bence renkler çok soluk duruyor ama senin tarzın buysa bilemem.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #6 Huarache modelini çok beğeniyorum. Uzun zaman siyah beyaz alt taban kırmızı versiyonunu giydim. İnanılmaz rahat. Bu baktığın renkte çok güzel. Bütçene uyuyorsa net alınır.
Huarache modelini çok beğeniyorum. Uzun zaman siyah beyaz alt taban kırmızı versiyonunu giydim. İnanılmaz rahat. Bu baktığın renkte çok güzel. Bütçene uyuyorsa net alınır.
T timuti Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.354 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Çöpçü 17 Mart 2022 #7 Yavruağzı bayılırım.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Mart 2022 #8 Mor güzel ama turuncu biraz soluk olmuş gibi. Tamamen sana bağlı. Her şeyi siyah olan biri olarak ben seçenek olarak bile eklemezdim listeme. timuti dedi: Yavruağzı bayılırım. Genişletmek için tıkla... Neden soluk şimdi anladım. Başka renkmiş o. Konuya o kadar uzağım.
Mor güzel ama turuncu biraz soluk olmuş gibi. Tamamen sana bağlı. Her şeyi siyah olan biri olarak ben seçenek olarak bile eklemezdim listeme. timuti dedi: Yavruağzı bayılırım. Genişletmek için tıkla... Neden soluk şimdi anladım. Başka renkmiş o. Konuya o kadar uzağım.