Nike'nin kendi sitesinden aldığım Air Jordan 1 Low bred toe 2.0 hatalı geldi.
Ayrıca bu da bir hata mı emin değilim fakat 44 numara aldım sol ayakkabı ayağıma tam otururken hatta biraz daha rahat iken sağ ayakkabı yanlardan ayağımı sıkıyor ve 3 saat giydiğimde neredeyse ayağımı yara yaptı bu modelin genel kalıbı mı böyle yoksa bu da üretimden kaynaklı bir hata olabilir mi? Nike'nin herhangi bir mağazasına götürüp değişim yaptırabilir miyim ve tahmini bu işlem ne kadar sürer?
Nike ayakkabılarda iç dolgu kalın olduğundan bir numara büyük almak daha iyi oluyor. Normalde 45 numara giyiyorum fakat Nike Air Monarch IV'ü 46 numara aldım. Ayağım ancak o şekilde rahat etti. Ayrıca o gözüken yer üretim hatası gibi duruyor.
Nike ayakkabılarda iç dolgu kalın olduğundan bir numara büyük almak daha iyi oluyor. Normalde 45 numara giyiyorum fakat Nike Air monarch IV'ü 46 numara aldım. Ayağım ancak o şekilde rahat etti. Ayrıca o gözüken yer üretim hatası gibi duruyor.
Evet bağacık kısmı kesin hatalı zaten fakat sol ayakkabı tam olurken sağ ayakkabının sıkması saçma geldi Ikisi'de aynı numara sanırım bu da üretim hatası.