W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 4 Temmuz 2024 #1 Koşu ve günlük kullanım için ayakkabı istiyordum. İndirime girmişken bu ayakkabıyı almak istiyorum. Sizce alınır mı? Nike Air Max Tw | ERKEK | DQ3984-001 | Sneaks Up Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
Koşu ve günlük kullanım için ayakkabı istiyordum. İndirime girmişken bu ayakkabıyı almak istiyorum. Sizce alınır mı? Nike Air Max Tw | ERKEK | DQ3984-001 | Sneaks Up
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Yer Türkiye 9 Temmuz 2024 #2 Witches dedi: Koşu ve günlük kullanım için ayakkabı istiyordum. İndirime girmişken bu ayakkabıyı almak istiyorum. Sizce alınır mı? Nike Air Max Tw | ERKEK | DQ3984-001 | Sneaks Up Genişletmek için tıkla... Hocam ben alacaktım fiyatı 3K da duruyordu gece 2-3gibi reslediler 4.600oldu aldıysanız şanslısınız ben alacaktım koşu için.
Witches dedi: Koşu ve günlük kullanım için ayakkabı istiyordum. İndirime girmişken bu ayakkabıyı almak istiyorum. Sizce alınır mı? Nike Air Max Tw | ERKEK | DQ3984-001 | Sneaks Up Genişletmek için tıkla... Hocam ben alacaktım fiyatı 3K da duruyordu gece 2-3gibi reslediler 4.600oldu aldıysanız şanslısınız ben alacaktım koşu için.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 12 Temmuz 2024 #3 Efe684 dedi: Hocam ben alacaktım fiyatı 3K da duruyordu gece 2-3gibi reslediler 4.600oldu aldıysanız şanslısınız ben alacaktım koşu için. Genişletmek için tıkla... Hocam ayakkabıyı aldım gerçekten çok memnumun 2-3 gün kullandım çok rahat ve boyumu çok uzattı.
Efe684 dedi: Hocam ben alacaktım fiyatı 3K da duruyordu gece 2-3gibi reslediler 4.600oldu aldıysanız şanslısınız ben alacaktım koşu için. Genişletmek için tıkla... Hocam ayakkabıyı aldım gerçekten çok memnumun 2-3 gün kullandım çok rahat ve boyumu çok uzattı.
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Yer Türkiye 12 Temmuz 2024 #4 Witches dedi: Hocam ayakkabıyı aldım gerçekten çok memnumun 2-3 gün kullandım çok rahat ve boyumu çok uzattı. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız? Ve fiyatını öğrenebilir miyim rica etsem.
Witches dedi: Hocam ayakkabıyı aldım gerçekten çok memnumun 2-3 gün kullandım çok rahat ve boyumu çok uzattı. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız? Ve fiyatını öğrenebilir miyim rica etsem.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 12 Temmuz 2024 #5 Efe684 dedi: Hocam nereden aldınız? Ve fiyatını öğrenebilir miyim rica etsem. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 hafta önce sportiveden 3050TL gibi bir fiyata almıştım şimdi baktığımda fiyatı yükselmiş.
Efe684 dedi: Hocam nereden aldınız? Ve fiyatını öğrenebilir miyim rica etsem. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 hafta önce sportiveden 3050TL gibi bir fiyata almıştım şimdi baktığımda fiyatı yükselmiş.
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Yer Türkiye 12 Temmuz 2024 #6 Witches dedi: Yaklaşık 1 hafta önce sportiveden 3050TL gibi bir fiyata almıştım şimdi baktığımda fiyatı yükselmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam ya kaç gündür bakıyorum düşmüyor Sizce ne zaman düşer bir daha.
Witches dedi: Yaklaşık 1 hafta önce sportiveden 3050TL gibi bir fiyata almıştım şimdi baktığımda fiyatı yükselmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam ya kaç gündür bakıyorum düşmüyor Sizce ne zaman düşer bir daha.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 12 Temmuz 2024 #7 Efe684 dedi: Hocam ya kaç gündür bakıyorum düşmüyor Sizce ne zaman düşer bir daha. Genişletmek için tıkla... Düşeceğini sanmıyorum umarım düşer
Efe684 dedi: Hocam ya kaç gündür bakıyorum düşmüyor Sizce ne zaman düşer bir daha. Genişletmek için tıkla... Düşeceğini sanmıyorum umarım düşer
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Yer Türkiye 12 Temmuz 2024 #8 Witches dedi: Düşeceğini sanmıyorum umarım düşer Genişletmek için tıkla... Hocam sıradaki indirimde falan filan düşmezmi ya bu ayakkabıları hep bu fiyatta aslında.
Witches dedi: Düşeceğini sanmıyorum umarım düşer Genişletmek için tıkla... Hocam sıradaki indirimde falan filan düşmezmi ya bu ayakkabıları hep bu fiyatta aslında.