kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 Nike Airforce aldım ana bağcıklarını çapraz mı olmalı yoksa düz mü olmalı? Yani hangisi daha iyi gösterir ayakkabıyı?
Nike Airforce aldım ana bağcıklarını çapraz mı olmalı yoksa düz mü olmalı? Yani hangisi daha iyi gösterir ayakkabıyı?
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 410 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #2 kavun35 dedi: Nike Airforce aldım ana bağcıklarını çapraz mı olmalı yoksa düz mü olmalı? Yani hangisi daha iyi gösterir ayakkabıyı? Genişletmek için tıkla... Genellikle çapraz olarak kullanılıyor.
kavun35 dedi: Nike Airforce aldım ana bağcıklarını çapraz mı olmalı yoksa düz mü olmalı? Yani hangisi daha iyi gösterir ayakkabıyı? Genişletmek için tıkla... Genellikle çapraz olarak kullanılıyor.
JackCooper Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 933 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri INNO3D 3060 R5500 Gigabyte A520MH Windows 10 Corsair Delta RGB Gamebooster Fire Storm Waizowl OGM Pro V2 Asus VG279QA Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2025 #3 Çapraz daha şık duruyor benim açımdan.
kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #4 JackCooper dedi: Çapraz daha şık duruyor benim açımdan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Kusayyy dedi: Genellikle çapraz olarak kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Fikriniz için teşekkür ederim.
JackCooper dedi: Çapraz daha şık duruyor benim açımdan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Kusayyy dedi: Genellikle çapraz olarak kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Fikriniz için teşekkür ederim.