Nike Airzoom orijinal mi?

Değil hocam 4 kere halı sahada giyilen orijinal kramponun yandaki Nike logosunun boyası çıkmaz. Üstüne üstelik krampon Nike Mercurial Dream Speed 007 ama yanında verdiği çanta o serinin çantası değil. Diş yapısına bakarsak Elite seviye krampon ve şu anki Elite seviye kramponlar en kötüsü 9000 TL o yüzden o kadar az kullanılan bir kramponu kimse 1000 TL'ye bırakmaz.

Değil hocam 4 kere halı sahada giyilen orijinal kramponun yandaki Nike logosunun boyası çıkmaz. Üstüne üstelik krampon Nike mercurial dream Speed 007 ama yanında verdiği çanta o serinin çantası değil. Diş yapısına bakarsak Elite seviye krampon ve şu anki Elite seviye kramponlar en kötüsü 9000 tlo yüzden o kadar az kullanılan bir kramponu kimse 1000 TL'ye bırakmaz.

Haklı bu adama oy veririm.

@Mguresci
Altta yazdığım ürünleri marka-model olarak verdim ortalama 2500TL bandında ama Nike Türkiye satışını durduğu için orijinal olma olmama riski var. Tercih sizin bana sorarsanız Adidas'tan attığım ayakkabılar bir tane 2200TL diğerleri 2800 biraz belki yükseltirseniz diye öneri olarak yine de onları da koydum. Bir markanın direk kendi sitesinden alınması her zaman daha iyidir unutmayın.

• Nike Tiempo Legend10 Academy (Orta Saha-Defans)
  • Nike Phantom GX Academy (Orta Saha ağırlıklı)
  • Puma Future 7 Play (Kanat)
  • Puma Ultra Play (Forvet)
  • Puma Ultra Match (Forvet)
  • Adidas Copa (Defans-Orta Saha. Defans ağırlıklı)
  • Adidas Predator (Orta Saha)
  • Adidas F50 (Forvet-Kanat)
  • Lesconun kramponları (sağlam kramponlar arkadaşım çok kullandı kendimde deneyimledim gayet iyiydi)
Mevkinizi bilmediğim için yanlarında belirttim. Fakat o mevki diye illa o mevkide oynanacak diye bir kural yok. Zaten profesyonel maçlara çıkmayacağınız için çok da mevki durumuna bakmamak lazım.

IMG_1987.jpeg

IMG_1986.jpeg

IMG_1988.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı