fourleafclover Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Nike'ın uygulamasından ayakkabı alacaktım ama Türkiye'den çekildiğini gördüm ve alamadım. Nike'ın uygulamasında indirimde ama acaba mağazasında aynı fiyattan mı satılıyor bilen var mı?
Nike'ın uygulamasından ayakkabı alacaktım ama Türkiye'den çekildiğini gördüm ve alamadım. Nike'ın uygulamasında indirimde ama acaba mağazasında aynı fiyattan mı satılıyor bilen var mı?
teloneri Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 932 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #2 Gümrük mevzuatında yapılan son değişiklikler nedeniyle Türkiye'de olan uygulama kaldırıldı mağazadaki fiyat hakkında bir bilgim yok.
Gümrük mevzuatında yapılan son değişiklikler nedeniyle Türkiye'de olan uygulama kaldırıldı mağazadaki fiyat hakkında bir bilgim yok.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.105 Çözümler 16 27 Ekim 2024 #3 Evet Nike kendisi direkt satmıyor artık hiçbir yerden. Barçın, Korayspor gibi yerlerde var ise oralara bakabilirsin.
Evet Nike kendisi direkt satmıyor artık hiçbir yerden. Barçın, Korayspor gibi yerlerde var ise oralara bakabilirsin.
fourleafclover Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #4 WerBeastDu dedi: Evet Nike kendisi direkt satmıyor artık hiçbir yerden. Barçın, Korayspor gibi yerlerde var ise oralara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Nike'ın mağazasından alacağım Online değil.
WerBeastDu dedi: Evet Nike kendisi direkt satmıyor artık hiçbir yerden. Barçın, Korayspor gibi yerlerde var ise oralara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Nike'ın mağazasından alacağım Online değil.