Nike Ayak Numarası Farkı

Arkadaşlar beklediğim ayakkabı gelmedi de gelmedi ve artık beklemekten bıktım. Ayakkabı sipariş vereceğim ve ayakkabı boyutumu ölçtüm fakat şu anki ayak numaramdan büyük gözüküyor. Şu anda 2 adet Nike Basketbol ayakkabım var ve ikisi de 43 numara fakat bu sefer Nike'ın sitesinde 44 numara gözüküyor ayağım. Ne yapayım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeli mümkünse bir mağazada denemek en sağlıklısı. Ben Overplay IX için öyle yapmıştım.
Keşke etrafımda mağazaları olsa, olan spor mağazalarında ise siteyle alakasız ayakkabılar oluyor ne yazık ki. :(
O zaman iade/değişim hakkını kullanarak gelen ayakkabı uymazsa geri gönderirsin. Bir büyük ya da küçük numarasını alırsın[emoji6]

Lütfen beni yanlış anlamayın fakat aynı ayakkabının bir Nike bir de barcin.com sitesinde yazan numaraları ve CM'lerine baktım fakat farklı gösteriyor. Ben bu zamana kadar bütün ayakkabılarımı Barçın'dan ve ona uygun ayakkabı numarasından aldım.

Nike:
nike.PNG

Barçın:
barcin.PNG

Yarım numara büyük al bana göre. Çünkü ayakların gün içinde şişiyor. Bunu bir fark etmiyoruz ama.😃Yada mağaza gidip biz dene sonra internetten sipariş ver.
Dediğim gibi deneme şansım yok fakat 44 numarayı alacağım, olmazsa başka numara ile değiştiririm. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı