Nike ayakkabı bedeni nasıl olmalı?

Yağız31

Decapat
Daha fazla  
İnternetten 3 tane Nike ayakkabı aldım. Almadan önce ayağımın uzunluğunu ölçüp almıştım. Garanti olsun diye de Flo'da bir ayakkabı denemiştim ve 45 numara olmuştu. Bende 45 numara aldım üçünüde. Ayakkabılar geldi ve giydiğimde uzunlukları tam oldu ancak uç kısmı ayağıma baskı yapıyor üçünde de. İade edeceğim mecburen ama yerine kaç numara almam gerekiyor bilmiyorum..

Son düzenleme:
Aldığınız serilerde buçuklu numaralar var ise onları deneyebilirsiniz. Hem çok büyük olmaz hem ayağınızda oluşan baskıdan kurtulmuş olursunuz. Benim aklıma bu seçenek geldi.

Aldığım serilerde buçuklu numaralar var ancak bi tanesinde yani Air Jordan 1 Low da bu baskı yarı yarıya daha az gibi. Onu iade etmeyip kullansam zamanla düzelir mi yoksa aynı şekilde kalır mı? Birde yarım numara büyük aldığım zaman bu baskının ne kadarı gidecek bilemedim.

Yani ayakkabılar giydikçe ayağın formunu biraz alıyor. Ve illa açılması gibi bir durum oluyor. onun kararını verecek olan tek kişi sizsiniz. Eğer giydikçe biraz açıldığında sorun çıkartmayacağını düşünüyorsanız iade etmeyin.

Yarın nike satan bi mağazaya gidip bi kaç model deneyip doğru numaramı bulup üçünüde değiştireceğim en sağlıklısı böyle olacak. Teşekkürler yardımınız için.

Bu dediğiniz önü tamamen fileli ayakkabılar için geçerli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…