AnotherJourney
Megapat
Ucuz geldi gözüme o yüzden düşündüm hocam fotoğraf varsa da iyi olur. Bu arada ne kadar sürede olduğu da benim için önemli.Ne giyiyorsa o numarayı alın ama dediğim gibi dunk kötü bir ayakkabı isterseniz fotoğraflarını atabilirim.
Ucuz geldi gözüme o yüzden düşündüm hocam fotoğraf varsa da iyi olur. Bu arada ne kadar sürede olduğu da benim için önemli.
Bu fiyat bandındaki ayakkabılar az çok aynı değil mi hocam? 2-3k bandında sizin kaliteli dediğiniz low sneaker var mı? Tercihen beyaz. Ama başka seçenekleri de değerlendiririm.Maksimum 15 defa giydim 15 Mayıs'da aldım ankamall Nike mağazasından.
Bu fiyat bandındaki ayakkabılar az çok aynı değil mi hocam? 2-3K bandında sizin kaliteli dediğiniz Low sneaker var mı? Tercihen beyaz. Ama başka seçenekleri de değerlendiririm.
Hangi platformdan alacaksınız? (Site)Bu fiyat bandındaki ayakkabılar az çok aynı değil mi hocam? 2-3k bandında sizin kaliteli dediğiniz low sneaker var mı? Tercihen beyaz. Ama başka seçenekleri de değerlendiririm.
Dediğim gibi ucuz geldi o yüzden düşünüyorum. Platform tercihimde Nike aslında. Ancak tabi bilindik güvenilir siteler varsa öneriye açığım.O bantta bulduysanız alın tabii ki 5100 lira vermiştim ben.
Hangi platformdan alacaksınız? (Site)
Hangi siteden alacaksınız o fiyatta onu sormuştum.Dediğim gibi ucuz geldi o yüzden düşünüyorum. Platform tercihimde Nike aslında. Ancak tabi bilindik güvenilir siteler varsa öneriye açığım.
6 tane değiştiren benNike ayakkabı iyi ayakkabıdır
Direkt Nike dan.Hangi siteden alacaksınız o fiyatta onu sormuştum.
Temel sorun iyi olup olmaması değilde beden için açtım konuyu hocam.Nike ayakkabı iyi ayakkabıdır
Hollandadan geleceğini biliyorsunuzdur umarım.Direkt Nike dan.