Nike ayakkabı önerisi

DarlDixon

Hectopat
Bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum.

Kendisi çok tatmin etmedi beni yani görünüşü olsun airforcelardan biraz daha farklı gibi hissettirdi, bütçe aşağı yukarı bu kadar, ne önerebilirsiniz?

Bir de bu ayakkabı var bunu beğendim fakat bunun da stoğu yok, yenilenirse fiyat da artar mı onu merak ediyorum.

Bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum.

Kendisi çok tatmin etmedi beni yani görünüşü olsun airforcelardan biraz daha farklı gibi hissettirdi, bütçe aşağı yukarı bu kadar, ne önerebilirsiniz?

Bir de bu ayakkabı var bunu beğendim fakat bunun da stoğu yok, yenilenirse fiyat da artar mı onu merak ediyorum.
Air force one da düz beyaz yada beğendiğiniz model en iyileridir gerisi bence göze fazla hitap etmiyor fakat sokakta yürüyen her 10 erkekten 7 sinde görebileceğiniz bir ayakkabı.

İlk attigin ayakkabi cok kotu bence. Ben daha sade modeller tercih ediyorum. İkinci attigin ayakkabi guzel bence. Mavilisi var bende.
Bana aşırı kötü gelmedi ama diğer ayakkabının yanında kötü onunda stoğu yok.

Nike Revoluation 7 önerimdir. Air Force'ların yanında alakasız kalıyor ama bence şık ve kullanışlı. Uzun süredir kullanıyorum.
Hocam benim o tarz hoşuma gitmiyor pek birde o tarz bi ayakkabım vardı o yüzden gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı