Nike ayakkabı satıcısının ayakkabısı orijinal midir?

Çok takmayın önemli olan oynayışınız yeter bu gayet.

Anladım hocam nerede yazıyordu bu arada ve outlete baksam iyi şeyler bulunur mu sizce ucuz fiyata?
Tabi outlette daha uyguna bulabilirsiniz şansınıza.

Nike TR distribütör arasanız bile toptancı öğrenirsiniz. Toptancıları tek tek arasanız perakendeciler kim öğrenemezsiniz. O yoldan geçmiş biri olarak söylüyorum.

Ben hemen almayayım şu an ayakkabım var eskidi ama idare eder ben outlet gezerim hem görüp almış olurum.

Hepinize teşekkür ederim açıklamayı da okumamıştım az daha alıyordum.

Hocam şöyle bir şey var koskoca istanbulda 2 tane mi var sadece büyükcekmeceye en yakın outlet hangisi ?

Son düzenleme:
Hocam bilmiyorum Nike Factory Store yazın çıkar google da heralde.

Ürün açıklamasında satıcı bilgilerinde satıcınının instagram satıcısı olması destek ve iletişim için instagramı vermeleri güvenilir gelmedi bana. Ürünün pttavm dışında da herhangi bir sitede satışı yok, olan yerlerde de stok bitik gözüküyor.

Nike Adidas reebokk gibi ayakkabıların zaten kendi fabrikası yok. Pek çoğu Çin'den geliyor, satıcı size aynı malzeme işçilik ucuz dese de Çin'den bile kalite kalite mal çıkıyor yani 1. kalite 2. kalite... Diye gidiyor. Size hangisi denk gelir bilinmez. Türkiye üretimleri var mesela, orijinal diye alıyoruz. Türkiye'de Nike fabrikası mı var? Hayır. Bir tekstil fabrikası bu markaları Türkiye'de üretiyor. 20 yılı aşkın deneyimim üstüne en kaliteli mal Vietnam malı diyebilirim. Son diyeceğim şey şu, orijinali olmayan şeyin sahteside olmaz. Son 2 yılda boynerden 3 tane yıllardır giydiğim model olan klasik reebok aldım. 3'ü de 5-6 ay da parçalandı ve tabanları o kadar kötüydü ki anlatamam.

Anlamadım? Şimdi Nike'ın kendine ait fabrikası yok mu?

Anlamadım? Şimdi Nike'ın kendine ait fabrikası yok mu?

Bu saydığımız markaların hepsi Amerika'da bir plazanın bir katındaki tasarım ofislerinden ibaret. Kendine ait fabrikası yok. Sadece belirli yerlere üretim yapan koleksiyonluk ayakkabıları vs üreten tesisleri var. Atıyorum olimpiyatlara, futbol takımlarına vs vs.

O zaman bu ithal dedikleri ayakkabılar da orjinal sayılır ama kalitesiz versiyonu gibi.

Ben olsam PttAVM'ye pek güvenmezdim. Bulunduğunuz şehirde Nike mağazası veya Nike ürünleri satan bilindik bir mağaza varsa oraya gidin. Yoksa internet üzerinden sadece ayakkabı vb. ürünler satan güvenilir yerlerden alın. Trendyol, N11, PttAVM gibi yerlerde bazen sahte çıkma durumu olabiliyor.

O zaman bu ithal dedikleri ayakkabılar da orjinal sayılır ama kalitesiz versiyonu gibi.

Biraz şansına kalmış, biraz da paraya diyebiliriz. Ben olsam distribütörün mal sattığı bilinen büyük mağazalardan alırdım. Boyner, YKM gibi ancak dediğim gibi oralarda da kalitesiz çıkabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…