bertony Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.144 Çözümler 6 14 Haziran 2022 #11 Eğer gerçekten yırtmadıysanız ve sadece 1 haftalık aldığınız ürün yırtıldıysa iade yada değişimi yaparlar diye düşünüyorum. Ama siz outletten aldığınız için size değişim vb yapmayabilirler. Sonuçta orası outlet...
Eğer gerçekten yırtmadıysanız ve sadece 1 haftalık aldığınız ürün yırtıldıysa iade yada değişimi yaparlar diye düşünüyorum. Ama siz outletten aldığınız için size değişim vb yapmayabilirler. Sonuçta orası outlet...
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.847 Makaleler 3 Çözümler 59 14 Haziran 2022 #12 bilinçli pars dedi: @Yukapian Ben de yaklaşık 3 yıl Nike Air Monarch IV 415445-100 ayakkabıyı (350 TL) kullandım. Hiçbir sorun olmadan sapasağlam bir deneyim yaşadım. Ancak 31 Ocak'ta aldığım ayakkabının yırtılması şoke etti. Genişletmek için tıkla... yüksek ihtimal ürünün kendisinde bir sorun vardır
bilinçli pars dedi: @Yukapian Ben de yaklaşık 3 yıl Nike Air Monarch IV 415445-100 ayakkabıyı (350 TL) kullandım. Hiçbir sorun olmadan sapasağlam bir deneyim yaşadım. Ancak 31 Ocak'ta aldığım ayakkabının yırtılması şoke etti. Genişletmek için tıkla... yüksek ihtimal ürünün kendisinde bir sorun vardır
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #13 Yukapian dedi: 4 senedir aynı Nike ayakkabıyı çok sert kullanıyorum en ufak bir yırtılma yok yargısız infaz gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Genel olarak Nike ayakkabılar dayanıklı değiller. Tabii ki Nike'ında taş modelleri var.
Yukapian dedi: 4 senedir aynı Nike ayakkabıyı çok sert kullanıyorum en ufak bir yırtılma yok yargısız infaz gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Genel olarak Nike ayakkabılar dayanıklı değiller. Tabii ki Nike'ında taş modelleri var.