Nike ayakkabıda mavi leke

eneswanna17

Centipat
Daha fazla  
Selam 12 Nisan tarihinde Nike uygulamasından sipariş ettiğim Air Max sc geldi. İlk 1-2 hafta ayakkabıyı giymedim dolapta durdu geçtiğimiz pazar giydim ve daha giydiğim ilk günden problem yaşadım. Ayakkabıyı giyip 15-20 dakika yürüdükten sonra ayakkabının bez kısımlarında mavi lekeler çıkmaya başladı. Lekeler ayakkabıyı kullandıkça daha da artıyor 2 gün silmeden kullansam bütün ayakkabı mavi olacak o derecede. Ve ne kadar silersem sileyim temizledikten 10 dakika sonra tekrar çıkıyor. Ayakkabıya herhangi bir boya bulaştırmadım ve sürekli beyaz çorap giyiyorum ve ayakkabı yine de lekeleniyor. Hatta mavi lekeler çorabıma bile bulaştı ve çorabımdan da çıkmıyor.

Nike gibi kaliteli bir markada ayakkabının boyasının akacağını sanmıyorum ama o lekelerin başka bir açıklaması yoktur diye düşünüyorum. Böyle bir durumla karşılaşıp çözen var mı? Ona göre iade edeceğim. Ve son olarak ayakkabıda bu mavi lekelerin çıkması defo sayılır mı iade seçeneklerinden defoyu seçeceğim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…