heyheyhey Centipat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Nisan 2022 #1 Merhaba, Nike üzerinden bir ayakkabı sipariş ettim ve sipariş esnasında ayakkabının yurt dışından geleceği söylendi. Tahmini vergi 145 TL yaziyor ama toplam fiyat değişmiyor. Ek olarak gümrük vergisi vs alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2022
Merhaba, Nike üzerinden bir ayakkabı sipariş ettim ve sipariş esnasında ayakkabının yurt dışından geleceği söylendi. Tahmini vergi 145 TL yaziyor ama toplam fiyat değişmiyor. Ek olarak gümrük vergisi vs alınır mı?
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.405 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 3 Nisan 2022 #2 Ek olarak vergi alınmıyor. Ben de yeni Nike'ın sitesinden ayakkabı aldım. Site ekranında ne kada yazdıysa o kadar ödedim.
Ek olarak vergi alınmıyor. Ben de yeni Nike'ın sitesinden ayakkabı aldım. Site ekranında ne kada yazdıysa o kadar ödedim.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #3 Nike'nin kendi sitesinden aldıysanız sizi bağlayan bir şey yok. Depoları Hollanda'da.
Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #4 Nike'nin orijinal sitesinden aldıysan ekstradan para ödemeni gerektirecek hiçbir şey olmaz gümrük vergisi falan çıkarsa kendileri öderler.
Nike'nin orijinal sitesinden aldıysan ekstradan para ödemeni gerektirecek hiçbir şey olmaz gümrük vergisi falan çıkarsa kendileri öderler.
heyheyhey Centipat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Nisan 2022 #5 Cpt Price dedi: Ek olarak vergi alınmıyor. Ben de yeni Nike'ın sitesinden ayakkabı aldım. Site ekranında ne kada yazdıysa o kadar ödedim. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim ayakkabıya o kadar para ödedim kargosudur o dur budur daha da çıkacak diye ödüm koptu Lusifır dedi: Nike'nin orijinal sitesinden aldıysan ekstradan para ödemeni gerektirecek hiçbir şey olmaz gümrük vergisi falan çıkarsa kendileri öderler. Genişletmek için tıkla... Umarım cevabınız için teşekkürler Schentienel dedi: Nike'nin kendi sitesinden aldıysanız sizi bağlayan bir şey yok. Depoları Hollanda'da. Genişletmek için tıkla...
Cpt Price dedi: Ek olarak vergi alınmıyor. Ben de yeni Nike'ın sitesinden ayakkabı aldım. Site ekranında ne kada yazdıysa o kadar ödedim. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim ayakkabıya o kadar para ödedim kargosudur o dur budur daha da çıkacak diye ödüm koptu Lusifır dedi: Nike'nin orijinal sitesinden aldıysan ekstradan para ödemeni gerektirecek hiçbir şey olmaz gümrük vergisi falan çıkarsa kendileri öderler. Genişletmek için tıkla... Umarım cevabınız için teşekkürler Schentienel dedi: Nike'nin kendi sitesinden aldıysanız sizi bağlayan bir şey yok. Depoları Hollanda'da. Genişletmek için tıkla...