Nike ayakkabıları kalitesiz mı?

Meraklı Bilge

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İlk defa orijinal Nike alacağım ama internetten beğendiğim modellerde hep Şikayetvar sitesinde şikayet edilmiş. Yani biraz daha bakındım bazıları Nike'ın bazı modellerinin kaliteli olduğu airmax vb ama bazılarının da hemen deforme olduğu yazılmış. Mesela blazer mid. Kullanan var mı mid ayakkabılar önceliğim. Önerdiğiniz varsa yazarsanız güzel olur bütçe 2K. Tabii beni 1-2 yıl götürsün istiyorum. Şimdi 2 k verip 3 ay sonra deforme olup eskimesin. Replika alırım daha iyi.

Götürmüyor bil yani özel günlerde giyebilirsin diğer türlü gündelik hayatta 6-10 aya gg.

Nike genelde Puma,Adidas,Reebok gibi markalar ile eş kalitede ürünler üretiyor. Çoğu marka olduğu için daha yüksek fiyata satılıyor, ancak evet çok kaliteli modelleri de mevcut. Ama sandığınız kadar kalitesiz değil.

Ayak yapına göre de değişir. Benim ayağım Harley botun bile pertini çıkardı birkaç ayda. Küçük, taraksız, ince ayakların varsa yanlardan çok zorlamıyorsa genelde 2 sene götürür.

Nike court vision mid kullanıyorum ve alalı 6 ayı geçti. Ben deforme görmüyorum şu an ve gayet güzel. Size de önerebilirim.

Götürmüyor bil yani özel günlerde giyebilirsin diğer türlü gündelik hayatta 6-10 aya gg.
Yani 5 gün okul 1 gün kurs 3 gün spor hepsinde giyicem. Replika aldım 3 ay oldu tabanı delindi.

Nike court vision mid kullanıyorum ve alalı 6 ayı geçti. Ben deforme görmüyorum şu an ve gayet güzel. Size de önerebilirim.
Beğendim onu sanırım onu alıcam bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…