Nike ayakkabıları kalitesiz mı?

Merhaba. İlk defa orijinal Nike alacağım ama internetten beğendiğim modellerde hep Şikayetvar sitesinde şikayet edilmiş. Yani biraz daha bakındım bazıları Nike'ın bazı modellerinin kaliteli olduğu airmax vb ama bazılarının da hemen deforme olduğu yazılmış. Mesela blazer mid. Kullanan var mı mid ayakkabılar önceliğim. Önerdiğiniz varsa yazarsanız güzel olur bütçe 2K. Tabii beni 1-2 yıl götürsün istiyorum. Şimdi 2 k verip 3 ay sonra deforme olup eskimesin. Replika alırım daha iyi.

Hocam Şikayetvar sitesi adı üzerinde Şikayetvar olumlu şey görmeniz çok zor. Amcam beden eğitimi öğretmeni olduğu için giydiği ayakkabılar genelde Nike ile Adidas çoğunlukla Nike giyiyordu kaç yıllık ayakkabı hala kullanıyor düzgün kullanırsanız bir şey olacağını sanmam.

Hocam Şikayetvar sitesi adı üzerinde Şikayetvar olumlu şey görmeniz çok zor. Amcam beden eğitimi öğretmeni olduğu için giydiği ayakkabılar genelde Nike ile Adidas çoğunlukla Nike giyiyordu kaç yıllık ayakkabı hala kullanıyor düzgün kullanırsanız bir şey olacağını sanmam.
Valla artık çok geç ya replika aldım Air Force 400 TL'ye kaliteli baya götürür beni 1 yıl.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı