Nike basketbol ayakkabısı bir numara büyük mü alınmalı?

mustafa 9889

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci

Şu ayakkabıyı alacağım. Nike kalıpları nasıl oluyor? Normalde 42 giyiyorum, 43 falan mı almam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun.Kalıpları farklı ama genel olarak aynı ben 43 numara ayağımla 1.5 numara büyük Nike basketbol ayakkabısı kullanıyorum. 43, 43 1/3, 43.5 modelleri iyi olacaktır.

Normalde derken hangi marka ayağınızın boyunu cm ile ölçüp beden tablosunu kullanabilirsiniz.
Normalde giydiğin ayakkabının beden tablosundan ayağının boyuna oranlayabilirsin. Ben Adidas Predator 41 numara giyiyorum 40.5 Nike spor ayakkabı aldım tam oldu.

YouTube'da vardır incelemesi bazı modeller dar kalıp bazıları normal kalıp oluyor.

Nike'ın kalıpları deneyimlediği kadarıyla 1 numara daha dar gibi. Ben hep 1 numara büyük alırım Nike'dan ayakkabı alırken.

Nike'ın her türlü ayakkabısı bana göre 1 numara büyük alınmalı bana öyle oluyor yani. Gerek basketbol ayakkabım olsun, günlük ayakkabımda öyle 2'side nike ve 1 numara büyük.

Son düzenleme:
Ben Nike alırken hep 1 numara büyük alıyorum ama ayakkabısından ayakkabısına değişiyor.

en iyisi mağazaya gidip deneyeyim yaaa. aynısı yoksa bile fikir edinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…