Nike Blazer 77 Jumbo erkek modeli yok mu?

RookieDemonn

Decapat
Daha fazla  
Abi bak jumbo kadin olarak geçiyor Nike resmi sitede ama erkek olanı yok. Fakat arkadaşım almış internetde de ayakkabı unisex diye satılıyor. Şimdi ne yapayım? Nike kendi sitesinden alsam kadın yaziyor. İnternetde de unisex bir şey olmaz deniyor. Bilen yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır Jumbo'nun erkek modeli de var, numarası +41'den itibaren olanlar özellikle +43 sonrası %100 erkek modelidir. Şu an stok durumu ne bilmiyorum da fashfed falan satıyordu geçen sene.

Hayır Jumbo'nun erkek modeli de var, numarası +41'den itibaren olanlar özellikle +43 sonrası %100 erkek modelidir. Şu an stok durumu ne bilmiyorum da fashfed falan satıyordu geçen sene.
Knk erkek modeli gozukmuyor kadın modeli 45 e kadar gidiyo erkek yok internette de unisex gozukuyo

Knk erkek modeli gozukmuyor kadın modeli 45 e kadar gidiyo erkek yok internette de unisex gozukuyo
+40 numara kadın alıp giyebilirsiniz o zaman onlar direkt unisex'tir. Çok da şey etmemek lazım... -Aynılar zaten kadın erkek birebir-

+40 numara kadın alıp giyebilirsiniz o zaman onlar direkt unisex'tir. Çok da şey etmemek lazım... -Aynılar zaten kadın erkek birebir-
Al diyosun ozmn bende öyle düşünüyorum çünkü 43 numara ve görseller aynı internette de unisex diyo

Al diyosun ozmn bende öyle düşünüyorum çünkü 43 numara ve görseller aynı internette de unisex diyo
Yes. Fiyatları araştırın en uygun neredeyse 43 çakıp geçin çünkü bu ülkede beklemek ürünlere faiz binmesi gibi bir şey.

Yani zaten vansın cogu ayakkabısı, blazer vs. gibi ayakkabılar unisex. Kendi numaran varsa alırsın. Artık öyle kadın-erkek ayakkanısındn ziyade unisex modeller üretiliyor. Modeli beğendiysen numaran da varsa al dikkat etmene gerek yok kadın mı erkek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…