TheWind Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 241 1 Ekim 2022 #11 Alınır ikonik bir model ve fiyatı da uygun bu zamana göre.
omwr.ptx Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 512 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 Super 16 GB Ram Intel Core i5-4460 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2022 #12 charm dedi: Arkadaşım aldı giyiyor gerçekten de mükemmel bir ayakkabı. Ergenlik dönemimde olduğum için ayağım hızlı büyüyor yoksa düşünmeden alırdım Genişletmek için tıkla... Ayağım çok hızlı büyümüyor benim ondan dolayı seçtim bu ayakkabıyı
charm dedi: Arkadaşım aldı giyiyor gerçekten de mükemmel bir ayakkabı. Ergenlik dönemimde olduğum için ayağım hızlı büyüyor yoksa düşünmeden alırdım Genişletmek için tıkla... Ayağım çok hızlı büyümüyor benim ondan dolayı seçtim bu ayakkabıyı
seyyarkedi13 Decapat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #13 Hikmet Benol dedi: Ayağın küçük olduğu için alabilirsin. Bu ayakkabıda büyük ayak numarasında acayip kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 44'ü var ördek gibi yürüyoM
Hikmet Benol dedi: Ayağın küçük olduğu için alabilirsin. Bu ayakkabıda büyük ayak numarasında acayip kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 44'ü var ördek gibi yürüyoM