Nike.com'dan alinan urunun iadesi nasıl olur?

TursuluPasta

Hectopat
Daha fazla  
Nike.comdan ayakkabi almak istiyorum ama anladigim kadariyla ürün Hollanda'dan gelecek ben bu urunu iade etmek istersem nasıl olacak? Bir sorun yasar miyim? İade etmek istersem surec nasıl isleyecek ya da bu surecte farkli herhangi bir sorun yasar miyim?

Kargonun gelmesi 1 ayı bulur belkide geçer. İadeye gönderirsen o da bi o kadar sürer. Onun dışında vergisinin çıkma ihtimali var. Bir sorun yaşayacağını sanmıyorum bekleme süresi dışında.

Kargonun gelmesi 1 ayı bulur belki de geçer. İadeye gönderirsen o da bir o kadar sürer. Onun dışında vergisinin çıkma ihtimali var. Bir sorun yaşayacağını sanmıyorum bekleme süresi dışında.

O kadar uzun sürmüyor bende bayram araya girmesine rağmen 13 günde mi ne geldi.

Kargonun gelmesi yaklaşık 10 gün sürer, iade işlemleride Türkiye sınırları içinde gerçekleşiyor yani iade edeceğiniz ürün PTT aracılığı ile iade merkezine gidiyor ve incelendikten sonra paranız iade oluyor. Benim para iadem ürünü PTT'ye verdikten sonraki gün gerçekleşmişti.

İade merkezinde toplanacak. Kargo bekleyeceksin sadece vergi çıkmaz iade ürünlerde herhangi bir ödemeyi firma karşılar.

Yeni sipariş etmiştim bir model konunun üzerine iyi denk geldi. 16 günde geldi ayakkabı, iade işlemi ise Türkiye içine yapılıyor hocam. İstanbul deposuna gidiyor ürün, inceliyorlar ve para iadesi oluyor. Siparişin gelme süresi iade süresinden daha uzun diyebilirim Kafanız rahat olsun, ayrıca ekstra vergi çıkmıyor.

@TursuluPasta Merhaba iadeyi yaparken etiketi turuncu kutunun üstüne yapıştırdınız değil mi? Birde kaç gün sonra para geldi size ? Cevaplarsanız sevinürim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…