Nike Court Vision Low Next Nature alınır mı?

• Konuyu başlatan Xraze
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.067
Evet hocam siyah beyaz olanını aldım ayakkabıdan genel olarak memnunum kalıbı vs çok çok rahat 2 olumsuz eleştirim var 1. Ayakkabının ucu bir yerden sonra kırılıyor ama ben çok hor kullandım kaç kere futbol oynadım spora gittim vs nornal olduğunu düşünüyorum 2. Ayakkabının tabanı biraz sert giyerken çok belli olmuyor ama biraz daha rahat bir ayakkabıya geçince bu ayakkabının tabanının sert olduğunu anlıyorsunuz benim için problem değildi pek ama rahat spor ayakkabılara alıştıysanız ilk günler rahatsız edebilir.

Evet hocam siyah beyaz olanını aldım ayakkabıdan genel olarak memnunum kalıbı vs çok çok rahat 2 olumsuz eleştirim var 1. ayakkabının ucu bir yerden sonra kırılıyor ama ben çok hor kullandım kaç kere futbol oynadım spora gittim vs nornal olduğunu düşünüyorum 2. ayakkabının tabanı biraz sert giyerken çok belli olmuyor ama biraz daha rahat bir ayakkabıya geçince bu ayakkabının tabanının sert olduğunu anlıyorsunuz benim için problem değildi pek ama rahat spor ayakkabılara alıştıysanız ilk günler rahatsız edebilir.

Ayakkabını arkası sert mi bir önceki ayakkabım bayağı yara yapmıştı da.

Evet hocam siyah beyaz olanını aldım ayakkabıdan genel olarak memnunum kalıbı vs çok çok rahat 2 olumsuz eleştirim var 1. Ayakkabının ucu bir yerden sonra kırılıyor ama ben çok hor kullandım kaç kere futbol oynadım spora gittim vs nornal olduğunu düşünüyorum 2. Ayakkabının tabanı biraz sert giyerken çok belli olmuyor ama biraz daha rahat bir ayakkabıya geçince bu ayakkabının tabanının sert olduğunu anlıyorsunuz benim için problem değildi pek ama rahat spor ayakkabılara alıştıysanız ilk günler rahatsız edebilir.
Hocam Nike Court Vision Low Next Nature Erkek Ayakkabısı bunu almayı düşünüyorum. Hala memnun musunuz?

Hocam Nike Court Vision Low Next Nature Erkek Ayakkabısı bunu almayı düşünüyorum. Hala memnun musunuz?

Ayakkabıyı değiştirdim hocam ucu vs kırıldığı için hala arada spora giyiyorum memnunum öneririm sadece dediğim gibi tabanı "rahat" bir spor ayakkabıya göre sert giyerken değil ama başka bir ayakkabı giyince belli oluyor bir de ucunun kırılması vs. Zaten normal durumlar ama genel olarak öneririm evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı