3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 1 Nisan 2024 #1 Daha bugün court vision aldım. İlk giyip yürümeye başladığımda ön tarafları hemen bükülmeye başladı. İleride kırılma olmaması için ne yapabilirim?
Daha bugün court vision aldım. İlk giyip yürümeye başladığımda ön tarafları hemen bükülmeye başladı. İleride kırılma olmaması için ne yapabilirim?
Apex Tai Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 190 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #2 395014 dedi: Daha bugün court vision aldım. İlk giyip yürümeye başladığımda ön tarafları hemen bükülmeye başladı. İleride kırılma olmaması için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kırılma engelleyiciler oluyor Trendyol'da vs satılıyor onlara bakabilirsiniz.
395014 dedi: Daha bugün court vision aldım. İlk giyip yürümeye başladığımda ön tarafları hemen bükülmeye başladı. İleride kırılma olmaması için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kırılma engelleyiciler oluyor Trendyol'da vs satılıyor onlara bakabilirsiniz.