Nike Dunk Low vs Air Jordan 1 Low SE vs Air Jordan 1 Mid

rubin2727

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben ayakkabı almaya katar verdim ama hangisi alıcağıma karar veremedim, sizce bu üçünden hangisi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-03-20-45-20-320_com.nike.omega.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 123
  • Screenshot_2024-07-03-20-45-05-764_com.nike.omega.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 145
  • Screenshot_2024-07-03-20-44-54-746_com.nike.omega.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 111
Arkadaşlar ben ayakkabı almaya katar verdim ama hangisi alıcağıma karar veremedim, sizce bu üçünden hangisi?
Tarzını ve nasıl giyindiğini bilmeden yorum yapmak zor fakat ben Jordan 1 midi seçerdim ama Low modeli de fena değilmiş.

Tarzını ve nasıl giyindiğini bilmeden yorum yapmak zor fakat ben Jordan 1 midi seçerdim ama Low modeli de fena değilmiş.
Evet hepsi çok güzel ama sneaksup diye bi yer var ora güvenilir mi ?

Nasıl giyinmek istiyorsan öyle giyin. Baktığın Nike'ın Low modelleri çok güzel geldi havalı duruyorlar. Ama ayakkabıların astar taban olmamasına özen göster derim.

Tabii ki. Birkaç kere alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım. Ayrıca kendilerinin mağazaları da var.
Teşekkür ederim

Nasıl giyinmek istiyorsan öyle giyin. Baktığın Nike'ın Low modelleri çok güzel geldi havalı duruyorlar. Ama ayakkabıların astar taban olmamasına özen göster derim.
Evet haklısın biraz öyle

Bundan aldım eyw

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-03-21-08-50-684_com.android.chrome.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…