A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Mayıs 2024 #1 Nike Dunk Low Retro Erkek Ayakkabısı. Nike TR sizce hangi renk tavsiye edersiniz dostlar buradan almayı düşünüyorum herhangi bir şeyde iade/değişim yapabilir miyim? Alınır mı?
Nike Dunk Low Retro Erkek Ayakkabısı. Nike TR sizce hangi renk tavsiye edersiniz dostlar buradan almayı düşünüyorum herhangi bir şeyde iade/değişim yapabilir miyim? Alınır mı?
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #2 Alınır bence bu rengi gayet iyi. Giyilen üründe iade yok diye biliyorum. Hem Türkiye'den almayıp nereden almayı düşünüyorsunuz?
Alınır bence bu rengi gayet iyi. Giyilen üründe iade yok diye biliyorum. Hem Türkiye'den almayıp nereden almayı düşünüyorsunuz?
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 18 Mayıs 2024 #3 Axolty dedi: Nike Dunk Low Retro Erkek Ayakkabısı. Nike TR sizce hangi renk tavsiye edersiniz dostlar buradan almayı düşünüyorum herhangi bir şeyde iade/değişim yapabilir miyim? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... 150 Euro ve üzeri siparişlerin teslimatı garanti edilemiyor diye bir ibare var. Tabii yurtdışından geliyorsa.
Axolty dedi: Nike Dunk Low Retro Erkek Ayakkabısı. Nike TR sizce hangi renk tavsiye edersiniz dostlar buradan almayı düşünüyorum herhangi bir şeyde iade/değişim yapabilir miyim? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... 150 Euro ve üzeri siparişlerin teslimatı garanti edilemiyor diye bir ibare var. Tabii yurtdışından geliyorsa.
A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Mayıs 2024 #4 Kamtasya dedi: Alınır bence bu rengi gayet iyi. Giyilen üründe iade yok diye biliyorum. Hem Türkiye'den almayıp nereden almayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok nike kendi sitesinden alinir mi yurt dışından mi geliyor bilmiyorum da orijinal almak istiyorum. Grsini mi önerirsiniz? Ayağıma olmazsa d elegiac dedi: 150 Euro ve üzeri siparişlerin teslimatı garanti edilemiyor diye bir ibare var. Tabii yurtdışından geliyorsa. Genişletmek için tıkla... O yüzden ayağıma falan olmazsa değişim almıyorum derse sikinti yasamayim
Kamtasya dedi: Alınır bence bu rengi gayet iyi. Giyilen üründe iade yok diye biliyorum. Hem Türkiye'den almayıp nereden almayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok nike kendi sitesinden alinir mi yurt dışından mi geliyor bilmiyorum da orijinal almak istiyorum. Grsini mi önerirsiniz? Ayağıma olmazsa d elegiac dedi: 150 Euro ve üzeri siparişlerin teslimatı garanti edilemiyor diye bir ibare var. Tabii yurtdışından geliyorsa. Genişletmek için tıkla... O yüzden ayağıma falan olmazsa değişim almıyorum derse sikinti yasamayim
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 18 Mayıs 2024 #5 Axolty dedi: Yok nike kendi sitesinden alinir mi yurt dışından mi geliyor bilmiyorum da orijinal almak istiyorum. Grsini mi önerirsiniz? Ayağıma olmazsa d O yüzden ayağıma falan olmazsa değişim almıyorum derse sikinti yasamayim Genişletmek için tıkla... Nike'In kalıpları kendine göre alabiliyor benım ayağım nırmalde 44-45. Gİnnas Immortaly aldım 47 numara. Dikkat edin derim.
Axolty dedi: Yok nike kendi sitesinden alinir mi yurt dışından mi geliyor bilmiyorum da orijinal almak istiyorum. Grsini mi önerirsiniz? Ayağıma olmazsa d O yüzden ayağıma falan olmazsa değişim almıyorum derse sikinti yasamayim Genişletmek için tıkla... Nike'In kalıpları kendine göre alabiliyor benım ayağım nırmalde 44-45. Gİnnas Immortaly aldım 47 numara. Dikkat edin derim.
A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Mayıs 2024 #6 elegiac dedi: Nike'In kalıpları kendine göre alabiliyor benım ayağım nırmalde 44-45. Gİnnas Immortaly aldım 47 numara. Dikkat edin derim. Genişletmek için tıkla... Bugün mağazada denemiştim 43 bi tik bol oldu 42 düşünüyorum ama olmazsa değişim yapabilir miyim
elegiac dedi: Nike'In kalıpları kendine göre alabiliyor benım ayağım nırmalde 44-45. Gİnnas Immortaly aldım 47 numara. Dikkat edin derim. Genişletmek için tıkla... Bugün mağazada denemiştim 43 bi tik bol oldu 42 düşünüyorum ama olmazsa değişim yapabilir miyim
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 18 Mayıs 2024 #7 Axolty dedi: Bugün mağazada denemiştim 43 bi tik bol oldu 42 düşünüyorum ama olmazsa değişim yapabilir miyim Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ama meşaktli olduğunu duymuştum. Yurtdışından geliyor sonuçta. Olmadı mağazan da alabilirsiniz.
Axolty dedi: Bugün mağazada denemiştim 43 bi tik bol oldu 42 düşünüyorum ama olmazsa değişim yapabilir miyim Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ama meşaktli olduğunu duymuştum. Yurtdışından geliyor sonuçta. Olmadı mağazan da alabilirsiniz.
A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Mayıs 2024 #8 elegiac dedi: Bilemiyorum ama meşaktli olduğunu duymuştum. Yurtdışından geliyor sonuçta. Olmadı mağazan da alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mağaza ama nike'ın değildi yani nike üyeleri ucretsiz iade olur yaziyor o yüzden almayı dusundum
elegiac dedi: Bilemiyorum ama meşaktli olduğunu duymuştum. Yurtdışından geliyor sonuçta. Olmadı mağazan da alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mağaza ama nike'ın değildi yani nike üyeleri ucretsiz iade olur yaziyor o yüzden almayı dusundum