Arkadaşlar günlük kullanım için ayakkabı arıyorum ve dunk high hoşuma gitti. Günde 2 saatim yürüyerek geçiyor ve kalanında okuldayım. Eski bir tasarım biliyorum fakat günlük kullanım için rahat mıdır? Değilse de hangi ayakkabıyı önerirsiniz?
Arkadaşlar günlük kullanım için ayakkabı arıyorum ve dunk high hoşuma gitti. Günde 2 saatim yürüyerek geçiyor ve kalanında okuldayım. Eski bir tasarım biliyorum fakat günlük kullanım için rahat mıdır? Değilse de hangi ayakkabıyı önerirsiniz?
Dunk bende alacaktım fiyatını hak etmiyor denedim ayağımda ortalama bir vans rahatlığı.
Vardı. Üstüne 500 koydum New balance 530 aldım bayağı rahat(aşırı rahat) bence daha iyi.
Hocam hem stoku yok hem de New Balance'ın bütçemin yettiği tasarımlarını beğenmiyorum. Yoksa New Balance'ın üstüne yok rahatlıkta.
Hocam hem stoku yok hem de New Balance'ın bütçemin yettiği tasarımlarını beğenmiyorum. Yoksa New Balance'ın üstüne yok rahatlıkta.
Hocam şu anda o ayakkabıya bakıyorum. 45-46 giyiyorum normalde bunda 46 alsam olur mu?Hocam dunk tarzı rahat ayakkabılar var önerebilirim. Air legacy 312 Low rahattır ama kalıbı dar ona göre rahat.
Hocam 46 giyiyorsanız 46 buçuk alın.Hocam şu anda o ayakkabıya bakıyorum. 45-46 giyiyorum normalde bunda 46 alsam olur mu?
Hocam 46 giyiyorsanız 46 buçuk alın.
46,5 yok ve bazı markalarda 45 giyiyorum, bazılarında 46.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.