MinikTurp Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Dolap üzerinden gezinirken gördüm 2 bin liraya satıyor. Orijinal mi diye sorunca Vietnam batch emin değilim dedi. Vietnam batch ne demek oluyor?
Dolap üzerinden gezinirken gördüm 2 bin liraya satıyor. Orijinal mi diye sorunca Vietnam batch emin değilim dedi. Vietnam batch ne demek oluyor?
Arjhin Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 312 Çözümler 2 12 Temmuz 2023 #2 Hocam bu markaların çoğunun asıl üretim yeri zaten Vietnam, Endonezya oluyor. Bilinen markalar ise orijinal olabilir.
Hocam bu markaların çoğunun asıl üretim yeri zaten Vietnam, Endonezya oluyor. Bilinen markalar ise orijinal olabilir.
MinikTurp Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 Arjhin dedi: Hocam bu markaların çoğunun asıl üretim yeri zaten Vietnam, Endonezya oluyor. Bilinen markalar ise orijinal olabilir. Genişletmek için tıkla... Pandabuydan satın almış o yüzden emin olamadim.
Arjhin dedi: Hocam bu markaların çoğunun asıl üretim yeri zaten Vietnam, Endonezya oluyor. Bilinen markalar ise orijinal olabilir. Genişletmek için tıkla... Pandabuydan satın almış o yüzden emin olamadim.