Ederson Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Nike'dan halı saha ayakkabııs alacağım. Nike Phantom GX Club Halı Saha Kramponu. Nike TR aklımda bu model var fakat bağcıksız bir model. Bu ayakkabının bağcıklısıda var sizce bağcıksız mı bağcıklı mı almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2023
Merhaba arkadaşlar. Nike'dan halı saha ayakkabııs alacağım. Nike Phantom GX Club Halı Saha Kramponu. Nike TR aklımda bu model var fakat bağcıksız bir model. Bu ayakkabının bağcıklısıda var sizce bağcıksız mı bağcıklı mı almalıyım?
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 15 Eylül 2023 #2 Kanka içinde bağcık oluyor. Biri profesyonel, biri amatör.
Ederson Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #3 Zurich dedi: Kanka içinde bağcık oluyor. Biri profesyonel, biri amatör. Genişletmek için tıkla... Yani amacım sadece futbol oynamak. Sizce hangisini almalıyım?
Zurich dedi: Kanka içinde bağcık oluyor. Biri profesyonel, biri amatör. Genişletmek için tıkla... Yani amacım sadece futbol oynamak. Sizce hangisini almalıyım?
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 15 Eylül 2023 #4 Ederson dedi: Yani amacım sadece futbol oynamak. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kanka bağcıklı olanı 2 yıl kullandım çok iyi. Almanı öneririm. Paran neye yeterse onu al.
Ederson dedi: Yani amacım sadece futbol oynamak. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kanka bağcıklı olanı 2 yıl kullandım çok iyi. Almanı öneririm. Paran neye yeterse onu al.
Ederson Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #5 Zurich dedi: Kanka bağcıklı olanı 2 yıl kullandım çok iyi. Almanı öneririm. Paran neye yeterse onu al. Genişletmek için tıkla... Tamam kankam çok teşekkürler
Zurich dedi: Kanka bağcıklı olanı 2 yıl kullandım çok iyi. Almanı öneririm. Paran neye yeterse onu al. Genişletmek için tıkla... Tamam kankam çok teşekkürler