Nike iade alır mı?

wingoww

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, Nike sitesinden futsal ayakkabısı/kramponu satın aldım ve büyük olup olmadığını tam kestiremedim. Dışarıda biraz top oynadım ayakkabı hasar almadı az kirlendi ve küçük geldiğine karar verdim ayakkabıyı temizleyip iade edebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: İade politikasından buna ulaşamadığım için konu açıyorum. Çünkü krampon ve ayakkabı başka şeyler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, Nike sitesinden futsal ayakkabısı/kramponu satın aldım ve büyük olup olmadığını tam kestiremedim. Dışarıda biraz top oynadım ayakkabı hasar almadı az kirlendi ve küçük geldiğine karar verdim ayakkabıyı temizleyip iade edebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: İade politikasından buna ulaşamadığım için konu açıyorum. Çünkü krampon ve ayakkabı başka şeyler.

İade zor ama değişim yapıyorlar 2 tane ayakkabı almıştım hediye ikisini daha sonra gidip büyük bir numarayla değiştirdik.

Ayakkabının alt tarafında yani tabanında deforme yoksa sorun olmaz.

İade zor ama değişim yapıyorlar 2 tane ayakkabı almıştım hediye ikisini daha sonra gidip büyük bir numarayla değiştirdik.
ayakkabının üst numarası stok yok zaten almaktanda vazgeçmiş gibiyim fiyatına değeceğini düşünmüyorum
Ayakkabının alt tarafında yani tabanında deforme yoksa sorun olmaz.
Sanırım yok, tekrardan bakacağım eğer yoksa temizleyip iade edebilirim değil mi

Ayrıca iade kabul edilmezse ne olacağı hakkında bilginiz var mı? Teşekkürler.

Sanırım yok, tekrardan bakacağım eğer yoksa temizleyip iade edebilirim değil mi?

Ayrıca iade kabul edilmezse ne olacağı hakkında bilginiz var mı? Teşekkürler.

Mağazaya gittiğinizde görevli kişinin bakacağı ilk yer ayakkabının tabanı olacak eğer tabanında sürtünmeler var ise kesinlikle geri almaz.
Eğer iade olmaz ise sahibinden ve Letgo'ya ilan koyup satabilirsiniz.

Mağazaya gittiğinizde görevli kişinin bakacağı ilk yer ayakkabının tabanı olacak eğer tabanında sürtünmeler var ise kesinlikle geri almaz.
Mağaza üzerinden iade olmuyor diye biliyorum, internetten aldım çünkü. Kargo ile göndereceğim iade alınmaz ise ne olur onu sordum

Tekrardan selam, ayakkabıya baktım detaylı bir şekilde ve gözle görülür hiçbir deforme göremedim, basketbol sahasında giydim zaten çok bir hasar almadı pis sadece iadede sorun olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı