Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.396 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, ayakkabı almayı düşünüyordum lumberjeckler bile 2500 olmuş şu ayakkabıyı aldım da çoğu yaşlı ayakkabısı diye dalga geciyor sızce alınır mı? 2250 TL'ye aldım? Nike Initiator | Erkek | 394055-001 | Sneaks Up Nike Initiator ERKEK GRİ Sneaker Sneaks Up'ta Seni Bekliyor. Aradığın NIKE Sneaker Modellerini Keşfet. Ürün Kodu: 394055_001 www.sneaksup.com
Merhaba arkadaşlar, ayakkabı almayı düşünüyordum lumberjeckler bile 2500 olmuş şu ayakkabıyı aldım da çoğu yaşlı ayakkabısı diye dalga geciyor sızce alınır mı? 2250 TL'ye aldım? Nike Initiator | Erkek | 394055-001 | Sneaks Up Nike Initiator ERKEK GRİ Sneaker Sneaks Up'ta Seni Bekliyor. Aradığın NIKE Sneaker Modellerini Keşfet. Ürün Kodu: 394055_001 www.sneaksup.com
Dogukappa Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 490 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #2 Her kombinin altına gitmese de bence alınır bu tür ayakkabılar aşırı rahat oluyor kimsenin fikrini de önemseme söz konusu olan ayağının sağlığı.
Her kombinin altına gitmese de bence alınır bu tür ayakkabılar aşırı rahat oluyor kimsenin fikrini de önemseme söz konusu olan ayağının sağlığı.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.396 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Eylül 2024 #3 Dogukappa dedi: Her kombinin altına gitmese de bence alınır bu tür ayakkabılar aşırı rahat oluyor kimsenin fikrini de önemseme söz konusu olan ayağının sağlığı. Genişletmek için tıkla... Hocam günlük 15 bin adım vs dershane falan 2250 de lumberjeckler falan var bence de uygun ve güzel
Dogukappa dedi: Her kombinin altına gitmese de bence alınır bu tür ayakkabılar aşırı rahat oluyor kimsenin fikrini de önemseme söz konusu olan ayağının sağlığı. Genişletmek için tıkla... Hocam günlük 15 bin adım vs dershane falan 2250 de lumberjeckler falan var bence de uygun ve güzel